ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Αστυνομική βία και αυθαιρεσία, προκαλεί η ΝΔ


Όταν επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι την αστυνομική βία και αυθαιρεσία, την προκαλεί η ΝΔ, η κυβέρνηση τον επικρίνει αφενός για fakenews και αφετέρου ότι υπερασπίζεται την ανομία, τους μπαχαλάκηδες και τους κουκουλοφόρους.
Τι απαντούν όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη τελεί υπό ένα ακροδεξιό ντελίριο που την τυφλώνει απέναντι στους κινδύνους από τη συστηματική υπονόμευση του Κράτους Δικαίου, την καταστρατήγηση του Συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  Η συχνότητα τέτοιων συμβάντων, όμως, πυκνώνει διαρκώς επί διακυβέρνησης ενός, υποτίθεται, νεοφιλελεύθερου κόμματος.
Αν το δημοκρατικό της έρμα ή, ακριβέστερα, η έλλειψή του, δεν επιτρέπει στη ΝΔ να λάβει σοβαρά υπόψη την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παράνομη αστυνομική βία και αυθαιρεσία, ας αναλογιστεί τουλάχιστον τις έντονες ανησυχίες και αντιδράσεις που ρητά διατυπώνονται σε πληθώρα παρεμβάσεων, όπως (ενδεικτικά αναφέρουμε) για παράδειγμα:
--Την παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,
--Την παρέμβαση των 33 ευρωβουλευτών που έστειλαν επιστολή στον κ. Μητσοτάκη.
--Την επιστολή του κ. Αλιβιζάτου προς τον κ. Χρυσοχοΐδη, με την οποία απειλεί με παραίτηση από την επιτροπή που η ίδια η κυβέρνηση τον διόρισε, αν συνεχιστεί ο ακροδεξιός, αυταρχικός της κατήφορος.
--Το πλήθος παρεμβάσεων από ανθρώπους και φορείς των Γραμμάτων και των Τεχνών, που δημοσίως εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια Ινδαρέ και στηλιτεύουν την έκνομη και αντισυνταγματική αστυνομική αυθαιρεσία.
Δυστυχώς όμως, όπως διαπιστώσαμε και από τη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, το ακροδεξιό ντελίριο είναι τόσο ισχυρό ώστε ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κόσμος τον ψήφισε για να μπορεί η αστυνομία ανενόχλητη να καταπατά το οικογενειακό άσυλο, να παραβιάζει το Σύνταγμα και του νόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: