ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η ΝΔ Χρησιμοποίησε την αστυνομία για να κάνει σόου

«Χρησιμοποίησε την αστυνομία για να κάνεις σόου, να ταΐζεις με θέαμα δήθεν κανονικότητας και δήθεν νόμου και τάξης στα φιλικά κανάλια», αυτούς που τους έκοψαν το μέρισμα, δεν τους έδωσαν αυξήσεις και φοροαπαλλαγές όπως είχαν τάξει προεκλoγικά, αυτή είναι η συνειδητή, κυνική εντολή του Κ. Μητσοτάκη στον νεοδεξιό πρώην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοΐδη, είπε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.


Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε αναλυτικά στην επιστολή των 33 Ευρωβουλευτών προς τους κ.κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη που υπογράφει και ο ίδιος και στην οποία εκφράζουν την ανησυχία τους για την αστυνομική βία σε βάρος πολιτών στην Ελλάδα.
«Οι ευρωβουλευτές που υπογράφουμε τη συγκεκριμένη επιστολή δηλώνουμε την έντονη ανησυχία μας για τα συνεχόμενα κρούσματα ακραίας αστυνομικής βίας που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. Κρούσματα έντονης βίας, ακόμη και με σεξουαλικό περιεχόμενο σύμφωνα με τις καταγγελίες, που δεν παραβιάζουν μόνο τα δικαιώματα των συγκεκριμένων πολιτών αλλά και την έννοια του Κράτους Δικαίου».

«Με βαθιά πεποίθηση ότι τέτοιες πράξεις δεν συνάδουν με τις δημοκρατικές αρχές που πρέπει να διαφυλάττονται σε κάθε Κράτος Μέλος της ΕΕ, σας καλούμε να λάβετε  κάθε αναγκαίο μέτρο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, για την εις βάθος διερεύνηση όλων των καταγγελλόμενων περιστατικών και για να διασφαλιστεί ότι τα σώματα ασφαλείας θα δρουν σύμφωνα με τον νόμο και το Κράτος Δικαίου σε κάθε περίσταση», αναφέρεται στην επιστολή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: