ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Μπάρκας: Εφαρμογή του νόμου δε σημαίνει μπουκάρισμα!



«Η καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων είναι η μεγάλη εικόνα. Και δυστυχώς ο πρώην σοσιαλιστής κ. Χρυσοχοΐδης γίνεται το «μακρύ χέρι» των ακροδεξιών απόψεων των κ.κ Βορίδη και Γεωργιάδη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη."Και συνέχισε: "Δυστυχώς, ο κ. Χρυσοχοΐδης αν σεβόταν τον εαυτό του, εάν είχε ψήγματα σοσιαλισμού μέσα του θα είχε παραιτηθεί». 


Αυτά υποστήριξε στον Τηλεοπτικό Σταθμό Open, για τα πρόσφατα επαναλαμβανόμενα κρούσματα υπέρμετρης αστυνομικής βίας ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. Ο κ. Μπάρκας έθεσε προ των ευθυνών του τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη τονίζοντας χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενος στην επίθεση της αστυνομίας στο Μαρούσι ο κ. Μπάρκας σημείωσε ότι «ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανέφερε ότι μέχρι την παρέμβαση της αστυνομίας δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Υπήρχαν κάποια άτομα, τα οποία μοίραζαν φυλλάδια για κάποια κατάληψη που συνέβαινε στο Μαρούσι, χωρίς να ενοχλήσουν κανένα. Και έκανε «ντου» η αστυνομία μέρα μεσημέρι, τη στιγμή που υπήρχαν οικογένειες και παιδιά.». 

Υποστηρίζουμε την εφαρμογή του Νόμου. Και εφαρμογή του Νόμου δεν είναι η επέμβαση στα σπίτια των ανθρώπων, η εφαρμογή του Νόμου δεν είναι η κατάβρεξη ενός ΑΜΕΑ από αστυνομικό.
Είμαστε το κόμμα που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την εφαρμογή του Νόμου, που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν το έκανε ούτε στην περίπτωση Ινδαρέ, ούτε στην περίπτωση της επίθεσης σε ΑΜΕΑ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: