ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Στο δρόμο της παραίτησης ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης



«Σοβαρό ενδεχόμενο να απομακρυνθεί ίσως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός»

Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι χθεσινές πληροφορίες για υποβολή παραίτησης του Υπ.Προστασίας (από τον) Πολίτη που διέρρεαν φιλοκυβερνητικοί κύκλοι σε μία προσπάθεια να απεμπλέξουν το ίματς του Κυρ. Μητσοτάκη και κατά την συνήθη πρακτική του να φορτώσει το βάρος των γεγονότων από την κακοποίηση της οικογένειας Ινδαρέ, στην πλάτη του Μιχ. Χρυσοχοΐδη, εκλεκτού προστατευόμενου της αδελφής του Ντόρας!  
Πληροφορίες που ανεγράφησαν στο σάιτ olympia.gr, φέρουν να λαβαίνουν χώρα στο κυβερνητικό στρατόπεδο «ραγδαίες εξελίξεις» που δημιουργούν «μείζον θέμα με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης» καθώς «βγάζει δεν βγάζει τη χρονιά»!
Και ιδίως:
«Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ φορτισμένη, τόσο για τον κορυφαίο υπουργό, όσο και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δέχεται αφόρητες πιέσεις να αποπέμψει ’’χθες’’ τον υπουργό που τα έχει κάνει κυριολεκτικά σαλάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να απομακρυνθεί ίσως ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός ο οποίος το παράκανε  εκμεταλλευόμενος την υπερεξουσία που πήρε από τον Κυριάκο και έφτασε στο σημείο τις τελευταίες μέρες να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό».
Άλλες πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou, φέρουν το Μαξίμου να συζητά «την απαλλαγή  του δυσβάστακτου φορτίου, πυροβολισμού των ποδιών της μεσοαστικής τάξης, που αντιπροσωπεύει η κακοποιημένη από την ασυγκράτητη αστυνομική, φιλήσυχη πατρινή οικογένεια Ινδαρέ. Φορτίο το οποίο... φιλοδώρησε στου Μαξίμου η κρετίνικη στρατηγική του δόγματος «νόμος και τάξη» που την εφαρμογή του προωθεί ο υπουργός Χρυσοχοΐδης.
Την 8η Ιουλίου 2019, μετά την ανακοίνωση της υπουργοποίησης  του Μιχ. Χρυσοχοΐδη ως εξωκοινοβουλευτικού υπουργού το ΚΙΝΑΛΛ ανακοίνωσε τη διαγραφή του, μαζί με αυτήν της  σημερινής υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μενδώνη, η οποία επίσης ανέλαβε χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, στις 24 Ιουνίου 2010 σώθηκε από βομβιστική επίθεση με ταχυδρομικό δέμα παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε ταχυδρομικό δέμα, το οποίο στάλθηκε μέσω των ΕΛΤΑ με αποδέκτη τον ίδιο και σκότωσε τον υπασπιστή του υπουργού, Γιώργο Βασιλάκη, όταν αυτός επιχείρησε να ανοίξει το παγιδευμένο με βόμβα δέμα στον υπουργικό όροφο του μεγάρου της Λ. Κατεχάκη.
Ορμώμενος από αυτό το γεγονός, ο Υπουργός που στο ενεργητικό του έχει  την επιτυχία εξάρθρωσης της «17 Νοέμβρη», «φαίνεται πως παρασύρεται από το θυμικό του και ορμάει από το Υπουργείο ως ταύρος εν υαλοπωλείο» λένε κύκλοι του Μαξίμου.
Με αποτέλεσμα το ξεσκέπασμα της πολιτικής Μητσοτάκη, που είναι συνέπεια της προσπάθειας ικανοποίησης της ακροδεξιάς των Σαμαρικών βουλευτών, που πιέζουν την ΝΔ για περισσότερο δεξιά στροφή, σε όλα τα μέτωπα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: