ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Προφυλακίστηκε αστυνομικός και συνεργάτες του

Πέταξαν κροτίδα στο σπίτι διαιτητή Βόλος-Ολυμπιακος Πειραιώς!

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Σερρών, τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για εμπλοκή στη δράση εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία καταλογίζεται -μεταξύ άλλων- ότι εκβίαζε ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων και "έστηνε" αγώνες στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 
Μεταξύ αυτών που πήραν το δρόμο για τις φυλακές είναι 43χρονος αστυνομικός, αλλά και δύο ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ (28 και 31 ετών). Στους δύο τελευταίους, το κατηγορητήριο αποδίδει "επιτελικό" ρόλο στην χαρακτηριζόμενη ως εγκληματική οργάνωση. Εις βάρος των παραπάνω -κι ενός ακόμη προσώπου- είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, ενώ, κατά πληροφορίες, όλοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τις πράξεις του κατηγορητηρίου.

Πέταξαν κροτίδα στο σπίτι διαιτητή

Το τμήμα αντιμετώπισης αθλητικής βίας της Ασφάλειας Αττικής διενεργεί προανάκριση για επίθεση που σημειώθηκε στη 1 σήμερα τα ξημερώματα σε πολυκατοικία όπου διαμένει ένας εκ των διαιτητών του ποδοσφαιρικού αγώνα Βόλος ΝΠΣ- Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος διεξήχθη χθες το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της εισόδου της πολυκατοικίας στην περιοχή Ζωγράφου και πέταξαν στο εσωτερικό μια κροτίδα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: