ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Ντερμπεντέρης του MEGA επανακάμπει στα Μαρι-ΝΕΑ

Φωτογραφία αρχείου.

Κύκλοι του Μαξίμου πίσω από το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη που μιλά για νομιμοποίηση του σκανδάλου της Novartis!

Ο δημοσιογράφος των «Νέων» όχι μόνο αποδέχεται πλήρως όσα ισχυρίστηκε ο Κώστας Φρουζής και δικαιολογεί το «ξεπάγωμα» των λογαριασμών υπόπτων για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος, αλλά και προαναγγέλλει παύση της διερεύνησης του σκανδάλου Novartis και «στροφή» προς τη διερεύνηση της «σκευωρίας».

Οι πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται πώς ο Γ. Πρετεντέρης «νομιμοποιείται να εμφανίζεται να γνωρίζει την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων» και «πώς νομιμοποιείται να εμφανίζεται να γνωρίζει τι θα αποφασίσει η Ολομέλεια Εφετών» σε σχέση με την αφαίρεση της δικογραφίας από τους εισαγγελείς Διαφθοράς, «τους οποίους με πρωτοφανές θράσος χαρακτηρίζει υπόπτους».

Οι πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θέτουν επίσης το ερώτημα πώς ο Γ. Πρετεντέρης «νομιμοποιείται να εμφανίζεται να γνωρίζει ότι η έρευνα των εισαγγελέων Διαφθοράς θα στραφεί στο ανύπαρκτο και χωρίς αποδείξεις αφήγημα της Ν.Δ. περί σκευωρίας και θα εγκαταλείψει τη διερεύνηση του υπαρκτού σκανδάλου της Novartis».

«Παρεμβάσεις σαν τη σημερινή ουδεμία σχέση έχουν με το κράτος δικαίου. Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, οι βουλευτές - μέλη της αλλά και η Δικαιοσύνη θα πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν» καταλήγουν οι πηγές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του Γ. Πρετεντέρη


Γιατί αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του κ. Πρετεντέρη αναφορικά με την υπόθεση Novartis και την Προανακριτική;Ήταν το ερώτημα προς τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, που απαντούν αναλυτικά:
Μετά το φιάσκο της κατάθεσης του κ. Φρουζή την περασμένη εβδομάδα, όπου ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis μέσω των αντιφάσεων του και των αυταπόδεικτων ψεμάτων του δεν κατάφερε να υποστηρίξει το αφήγημα της ΝΔ για σκευωρία, ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στη συνέργεια του φίλου του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη.
Ο άτυπος εκπρόσωπος Τύπου του κ. Μητσοτάκη προσπαθεί να καθοδηγήσει τους βουλευτές της πλειοψηφίας, να τρομοκρατήσει τους βουλευτές της μειοψηφίας και τους μάρτυρες και να παρέμβει με  τρόπο απροσχημάτιστο και απροκάλυπτο στο έργο της Δικαιοσύνης.
Από τη σημερινή, πρωτοφανή του παρέμβαση προκύπτουν ερωτήματα που χρίζουν άμεσης και θεσμικής απάντησης.
-    Πως νομιμοποιείται να εμφανίζεται ότι γνωρίζει την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων τη στιγμή που κανείς – πλην των αρμοδίων δικαστικών Αρχών- δεν την γνωρίζει; Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί που έχουν προσκληθεί ως οι επόμενοι μάρτυρες στην Προανακριτική την προσεχή εβδομάδα, δεν είναι οι προστατευόμενοι. Οι τελευταίοι θα προσκληθούν να καταθέσουν σε μεταγενέστερο χρόνο.
-    Πως νομιμοποιείται να εμφανίζεται ότι γνωρίζει τι θα αποφασίσει η Ολομέλεια Εφετών, η οποία θα συνεδριάσει σε λίγες μέρες και μάλιστα προαναγγέλλει ότι η δικογραφία θα αφαιρεθεί σύντομα από τους εισαγγελείς διαφθοράς, τους οποίους με πρωτοφανές θράσος χαρακτηρίζει υπόπτους;
-    Πως νομιμοποιείται να εμφανίζεται ότι γνωρίζει πως η έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς  θα καταλήξει στο ανύπαρκτο και χωρίς αποδείξεις αφήγημα της ΝΔ περί σκευωρίας και η διερεύνηση του υπαρκτού σκανδάλου της Novartis θα εγκαταλειφθεί;
Παρεμβάσεις σαν τη σημερινή ουδεμία σχέση έχουν με το κράτος Δικαίου. Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, οι βουλευτές μέλη της αλλά και η Δικαιοσύνη οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: