ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Να παπάς να μάλαμα: Άγιος καταπατητής τραμπούκος

Ιερέας χτύπησε το δήμαρχο Ηλιούπολης για παράνομο ξωκλήσι που «μεταμορφώνει» σε εκκλησία, στον Υμηττό - Δασάρχης δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια

Συμπλοκή μεταξύ του ιερέα του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης και αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σημειώθηκε σήμερα στο σημείο που βρίσκεται το ξωκλήσι, όταν η δημοτική αρχή Ηλιούπολης επενέβη για τη διακοπή των οικοδομικών εργασιών αυθαίρετης κατασκευής γύρω από το εν λόγω εκκλησάκι.

Όπως μεταδίδει το ilioupolinews.gr, ο ιερέας μαζί με δύο νεαρούς επιτέθηκε στο δήμαρχο Ηλιούπολης και τους αρμόδιους αντιδημάρχους χτυπώντας τους. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τον δήμαρχο να καταθέτει μήνυση ζητώντας τη σύλληψη των δραστών και την άμεση παύση όλων των εργασιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προκλητική ήταν η στάση του ιερέα ο οποίος πέρα από τη σωματική επίθεση, αποκάλεσε τον δήμαρχο της πόλης «Προδότη του Βαλασόπουλου». Λεκτική επίθεση εξαπέλυσε τόσο προς τον αντιδήμαρχο Ηλιούπολης, Αποστολή Στασινόπουλο τον οποίο φώναζε «Ρουβίκωνα», όσο και προς τον Χρήστο Κοκοτινη, τον οποίο «διαβεβαίωνε» πως τα ποσοστά του θα «γκρεμιστούν» στις επόμενες εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δασάρχης δήλωσε κατηγορηματικά στο ilioupolinews.gr, πως δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον προφήτη Ηλία.

Ήδη, προ μηνός, ο Δήμος είχε σφραγίσει την κεντρική είσοδο του λόφου για να αποτρέψει την άνοδο παντός οχήματος στο εκκλησάκι, ενώ ήδη υπάρχει εντολής παύσης εργασιών από το Δασαρχείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ.Χρηστίδου με ερώτησή της στη Βουλή παρενέβη για τις παράνομες οικοδομικές εργασίες εντός της προστατευόμενης περιοχής του Υμηττού.

Επιπλέον υπενθυμιζεται ότι πριν από ένα μήνα περίπου, η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Υμηττού, με ανακοίνωσή της επισήμανε ότι ουσιαστικά χτίζεται νέα εκκλησία γύρω από το ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, με αυτό να διατηρείται εσωτερικά.

Μετά την κινητοποίηση πολιτών παρενέβη το Δασαρχείο, διακόπηκαν οι εργασίες και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε καμία νόμιμη αδειοδότηση.

«Συνεργοί με την Ηλιούπολη»: Απειλή για την τοπική κοινωνία ο ιερέας του προφήτη Ηλία

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη», με αφορμή τα σημερινά περιστατικά στον προφήτη Ηλία.
«Αφού αγνόησες θεσμούς και νόμους για να χτίσεις έναν παράνομο ναό, αφού καταπάτησες, αυθαιρέτησες, κορόιδεψες τους συμπολίτες σου, το δασαρχείο, το δήμο και το δήμαρχο, τους φορείς της πόλης, αφού στέλνεις εργολάβους και τους εργαζόμενούς τους στα αστυνομικά τμήματα και ίσως και το αυτόφωρο, προχωράς το πείσμα σου κι άλλο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως αναφέρεται στο avgi.gr:

«Παπά του προφήτη Ηλία, το έκανες το λάθος και μάλιστα βαρύ και σοβαρό.

Αφού αγνόησες θεσμούς και νόμους για να χτίσεις έναν παράνομο ναό, αφού καταπάτησες, αυθαιρέτησες, κορόιδεψες τους συμπολίτες σου, το δασαρχείο, το δήμο και το δήμαρχο, τους φορείς της πόλης, αφού στέλνεις εργολάβους και τους εργαζόμενούς τους στα αστυνομικά τμήματα και ίσως και το αυτόφωρο, προχωράς το πείσμα σου κι άλλο.

Εκτός από το φυσικό περιβάλλον, άρχισες να καταστρέφεις και τους γύρω σου, έστειλες ακόμα και τα παιδιά σου στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη γυναίκα σου.

Έφτασες στο σημείο μαζί με τα παιδιά σου να επιτεθείτε στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, καθώς και στον αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο, επικεφαλής των Συνεργών, τον οποίο και κατηγόρησες πως είναι μέλος του Ρουβίκωνα.
Είσαι μια απειλή για την τοπική κοινωνία.

Σου δίνουμε το λόγο μας, όπως και σε κάθε κάτοικο της Ηλιούπολης, ότι ο ναός που θέλεις να φτιάξεις δεν θα γίνει ποτέ.
Παπά, η κλωστή έσπασε. Δεν ξέρουμε αν έχεις με το μέρος σου το Θεό, όμως είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχεις κανέναν πλέον στην πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: