ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Επί ΣΥΡΙΖΑ είχαμε μείωση της τιμής του ρεύματος....

Από τη συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Ιδιωτικοποίηση κοινωνικών αγαθών, αύξηση κόστους για τους πολίτες, κατάργηση δικαιωμάτων που απορρέουν από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, με στόχο να κυριαρχήσουν οι ατομικές συμβάσεις, η υποβάθμιση του συνδικαλιστικού κινήματος, οι υψηλοί μισθοί στελεχών και η αδιαφάνεια, είναι το μοντέλο “ανάπτυξης” της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ.


Τα ανωτέρω επισήμαναν η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σ. Βαρδάκης, που μαζί με τον βουλευτή Α. Αττικής και τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ Χ. Σπίρτζη συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ Γ. Αδαμίδη και τους εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ, Κ. Μανιάτη και Ι. Βρέντζο.

Οι βουλευτές τόνισαν ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε καμία αύξηση στην τιμή του ρεύματος, αλλά μείωση μεσοσταθμικά κατά 12% λόγω ανταγωνισμού και εκπτώσεων, ενώ προωθήθηκαν και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας με πιο ισχυρό κοινωνικό τιμολόγιο και ειδικές μέριμνες για τις ευάλωτες ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: