ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

iSYRIZA: Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ και στο Μεσολόγγι




Οδηγίες εγγραφής και εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSYRIZA

Για την είσοδό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα isyriza.gr προϋπόθεση είναι να έχετε εγγραφεί σε αυτή. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να πατήσετε το κόκκινο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» στην αρχική σελίδα ή να επισκεφθείτε απευθείας τη σελίδα isyriza.gr/eggrafi/ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες:
1) Καταχωρείτε τα στοιχεία λογαριασμού που σας ζητούνται και ορίζετε τον κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής για την είσοδόσας στην πλατφόρμα.
Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην φόρμα εγγραφής. Μετά την συμπλήρωση των ανωτέρω στοιχείων πατάτε το μπλε κουμπί «ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ»
2) Η πλατφόρμα σας οδηγεί στη δεύτερη σελίδα της φόρμας εγγραφής στην οποία σας ζητείται να καταχωρήσετε τα απογραφικά στοιχεία σας. Μετά την συμπλήρωση των ανωτέρω στοιχείων πατάτε το μπλε κουμπί «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ»
3) Η πλατφόρμα αποστέλλει στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ένα mail επιβεβαίωσης εγγραφής. Το mail αυτό ενδέχεται να έχει πάει στον φάκελο «ανεπιθύμητα». Σε περίπτωση που δεν λάβετε κάποιο mailεντός εύλογου χρονικού διαστήματος τότε δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγγραφή ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν είχατε κάνει κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση του email σας.
4) Στο mail που λάβατε θα πρέπει να αποδεχθείτε την «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ» πατώντας το αντίστοιχο κόκκινο κουμπί, θα οδηγηθείτε πίσω στην πλατφόρμα όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.
5) Πατώντας το πορτοκαλί κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα σας σταλεί ένας εξαψήφιος αριθμός στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας
Στο πεδίο με τις 6 παύλες εισάγετε τον 6ήφιο κωδικό που έχετε λάβει με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει και πατάτε το κουμπί «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ».
Εάν κάνετε λάθος κατά την πληκτρολόγηση του 6ψήφιου κωδικού τότε πατάτε ξανά το πορτοκαλί κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για να λάβετε ένα νέο 6ψήφιο κωδικό. Εάν το κινητό τηλέφωνο που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας δεν είναι ορθό τότε μπορείτε να το αλλάξετε επιλέγοντας «Αλλαγή κινητού». Αφού πληκτρολογήσετε το νέο κινητό τηλέφωνο πατάτε το κουμπί «ΑΛΛΑΓΗ».
6) Μετά την επιτυχή επαλήθευση του κινητού τηλεφώνου η εγγραφή σας έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στην πλατφόρμα.
Παράλληλα ένα mailπου σας καλωσορίζει στον iSYRIZA  έχει σταλεί στο emailσας. Για να συνδεθείτε θα πρέπει να πατήσετε το μαύρο κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ» στην αρχική σελίδα ή να επισκεφθείτε απευθείας τη σελίδα isyriza.gr/login/.
Στα 2 πεδία που ζητούνται καταχωρείτε το email και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε ορίσει κατά την εγγραφή σας και επιλέγετε το κόκκινο κουμπί «ΣΥΝΔΕΣΗ».
Μετά την είσοδό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSYRIZA, μπορείτε να δείτε και να ενημερώσετε τα στοιχεία που εισαγάγατε κατά την εγγραφή σας καθώς και να συμπληρώσετε πρόσθετα προαιρετικά απογραφικά στοιχεία που δεν είχαν ζητηθεί κατά την εγγραφή σας, επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία στοιχείων στο δεξιό μέρος της πλατφόρμας «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΟΥΣ».
Μετά από την πραγματοποίηση των επιθυμητών ενημερώσεων / συμπληρώσεων στα στοιχεία αυτά θα πρέπει να επιλέγετε το μπλε κουμπί «ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ».
ΣΧΟΛΙΑ:
1) Για κάθε ένα (1) emailμπορεί να δημιουργηθεί μόνο ένας (1) λογαριασμός.
2) Για κάθε ένα (1) κινητό τηλέφωνο μπορεί να δημιουργηθεί μόνο ένας (1) λογαριασμός.
3) Εάν κάποιος/α δεν έχει email ή / και κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSYRIZA. Ωστόσο μπορεί να γίνει κανονικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας την έντυπη φόρμα. Η πλατφόρμα iSYRIZA θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με νέες δυνατότητες για καλύτερη αλληλεπίδραση του κόμματος με τα μέλη, ουσιαστικότερη και στοχευμένη ενημέρωση, αλλά και διαδικασίες διαβούλευσης και συλλογικής επεξεργασίας θέσεων και πολιτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: