ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Δικαστίτιδα έπληξε αιφνιδίως το κυβερνητικό κόμμα

Φωτογραφία αρχείου της 29-6-2011 άλμα αστυνομικού σε τυμπανοκρούστη, στο Σύνταγμα. Γι αυτόν δεν έδωσε στοιχεία ο Μπογδάνος που... δεν είναι ρουφιάνος!

 

 Ο Κ. Μπογδάνος απέστειλε εξώδικο στην εκπομπή Ελληνοφρένεια. - Ζητεί να επανορθώσει ότι δεν είναι ρουφιάνος!

Μετά την εξύβριση και την απαίτηση του Απ. Δοξιάδη να απολυθεί δημοσιογράφος, η Νέα Δημοκρατία επιφέρει νέο πλήγμα στην ενημέρωση και την ελευθερία της άποψης στη χώρα, παρά τις διαμαρτυρίες, ακόμη και εκ των έσω.

Το κάθε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, αντιλαμβάνεται το δηλητηριώδες χιούμορ του σχολιαστή ή του σκιτσογράφου ως προσωπική υπονόμευση, ενώ ξεχνούν ότι από αυτή την βάσανο πέρασε πάρα πολλές φορές και η αξιωματική αντιπολίτευση ενώ ήταν κυβέρνηση, μα ούτε μία προσφυγή στη Δικαιοσύνη δεν είχαμε!  

Όμως και ο  βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος απέστειλε εξώδικο στην εκπομπή «Ελληνοφρένεια» όπου απαιτεί την επανόρθωση για τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνος».

Πρόκειται για την εκπομπή που έγινε αμέσως μετά την επίθεση «καρατέγκα» σε βάρος αστυνομικού, από μέλος του ΚΚΕ.
Όμως ο κ. Μπογδάνος ήταν εκείνος που τότε είχε δώσει τα στοιχεία του διαδηλωτή στην δημοσιότητα. Αλλά και την λαβή στα δηλητηριώδη σχόλια για την αχαρακτήριστη για δημοσιογράφο στάση του.

Ο Κ. Μπογδάνος σε στυλ... αστυνόμου Πουαρό!

Αλιεύουμε από την ιστοσελίδα της χιουμοριστικής εκπομπής και παραπέμπουμε για την επιστολή Μπογδάνου:
 

Παραθέτουμε το ακριβές κείμενο που λάβαμεhttps://pst.cr/pbeKt

Δεν υπάρχουν σχόλια: