ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Εκφοβίζουν τους προστατευόμενοιυς μάρτυρες!

«Να σταματήσετε αμέσως και να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε προσπάθεια να μάθετε την ταυτότητα των Ελλήνων πολιτών που έχουν εθελοντικά δώσει πληροφορίες στις αρχές των ΗΠΑ» για το σκάνδαλο Novartis

«Ανάρμοστες και παράνομες πρακτικές εκφοβισμού» κατά των Ελλήνων προστατευόμενων μαρτύρων για το σκάνδαλο Novartis ενώπιον της Αμερικάνικης Δικαιοσύνης καταγγέλλει με επιστολή, προς την ηγεσία του Αρείου Πάγου και στον επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Διαφθοράς (GRECO) ο Αμερικάνος δικηγόρος, Στηβ Κον, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπησή τους στις ΗΠΑ. 

Η αφορμή για τη επιστολή δόθηκε μετά το αίτημα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου κκ Ευ. Ζαχαρή και Λ. Σοφουλάκη προς τις Αμερικανικές Αρχές για παροχή πληροφοριών που σχετίζονται με τους προσφεύγοντες μάρτυρες ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης.

Στην επιστολή του ο Αμερικάνος δικηγόρος επισημαίνει η εν λόγω πρωτοβουλία εκ μέρους των αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου παραβιάζει κατάφωρα τόσο το αμερικάνικο όσο και το διεθνές δίκαιο αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες.

Με την επιστολή ζητούν: «Να σταματήσετε αμέσως και να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε προσπάθεια να μάθετε την ταυτότητα των Ελλήνων πολιτών που έχουν εθελοντικά δώσει πληροφορίες στις αρχές των ΗΠΑ», ενώ ζητούν παράλληλα «να αποσύρετε οποιοδήποτε αίτημα προς τις αρχές των ΗΠΑ για να εκθέσετε την ταυτότητα αυτών των μαρτύρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: