ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Σαμαρικό antinews, «Αγία Οικογένεια: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...»

Τα αδιέξοδα της πολιτικής που εφαρμόζει, τον φέρνουν προ των πυλών τής προσφυγής στις κάλπες. Το στενό μαρκάρισμα από τον Τσίπρα και η εσωκομματική αντιπολίτευση από τους εσωτερικούς αντιπάλους, αποτελούν μόνιμο πονοκέφαλο. Οι διπλές εκλογές με την παρέλευση του 18μηνου αποτελούν δέλεαρ!



Γιατί θεωρείται σχεδόν βέβαιο το σενάριο των πρόωρων εκλογών για  την μητσοτακική κυβέρνηση



Με φωτογραφία που παραπέμπει στην Μαφία, που αποτελεί σύμβολο της Αγίας Οικογένειας, το σαμαρικών προτιμήσεων πορτάλ  antinews.gr, σε άρθρο το υπό τον τίτλο: «Αγία Οικογένεια: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται...», αναλύει γιατί θεωρείται σχεδόν βέβαιο το σενάριο των πρόωρων εκλογών για  την μητσοτακική κυβέρνηση. 

Και υποστηρίζοντας ότι αποτελεί αναπότρεπτη ανάγκη για το Μητσοτακικό καθεστώς, αφού το κατηγορεί για νεποτισμό και για «"δολοφονία χαρακτήρα"» από τα νεοδιορισθέντα… Σοράκια του», επαναλαμβάνει την ακροδεξιά προπαγάνδα περί Συμφωνίας των Πρεσπών και άλλα σχετικά, (η υποχωρητική στάση της στα εθνικά από τότε που κοσμεί την πολιτική ζωή του τόπου) αναφέρει και τούτα: 

«Τρανό πειστήριο η… κωλοτούμπα των Πρεσπών. Προφανώς η δυναστεία έπρεπε να δικαιώσει τον πατριάρχη της οικογένειας. Άσχετα αν μας έλεγε άλλα προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο μας.

Παρ’ όλ’ αυτά οι οπαδοί της αυτοκρατορίας κάλλιστα θα μπορούσαν να μας ψέξουν, λέγοντας ότι δεν ευθύνεται για την μετεκλογική ανακολουθία καθώς ο Τσίπρας παρέδωσε γη και ύδωρ στα κοράκια – αποικιοκράτες, άρα είμαστε δεμένοι πισθάγκωνα και καταδικασμένοι να εκτελούμε τις εν
τολές τους.

Ας το έλεγαν προεκλογικά απαντούμε, και θα έβλεπαν κατά πόσο ο λαός θα τους έδινε το 40% που τους έδωσε λόγω απόλυτου εγκλωβισμού.

Προτίμησε όμως να πει ψέματα όπως ο Τσίπρας για να καταλάβει κι αυτή τα ανάκτορα του Μαξίμου. Πέραν τούτου, ουδέν.

Κι όχι μόνο τα κατέλαβε, αλλά η καθεστωτική νοοτροπία ξεπερνάει κατά πολύ αυτή του προκατόχου.

Με την περίφημη αξιοκρατία λόγω του βολέματος κολλητών, ημετέρων και όσων υμνούν το καθεστώς, να πνέει τα λοίσθια.

Όσο για αυτούς που δεν το υμνούν, μαύρο το μέλλον τους.

Όπως αυτό του δημοσιογράφου, που δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου «δολοφονία χαρακτήρα» από τα νεοδιορισθέντα… Σοράκια του καθεστώτος.

Αν η αγία οικογένεια συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο στους πρώτους μήνες τη διακυβέρνησής της, φανταστείτε που θα φτάσουν τα φαινόμενα καθεστωτισμού όταν θα έχει συμπληρωθεί το πρώτο έτος στην εξουσία.
Ίσως γι΄ αυτό να έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Που να κλείσουν τετραετία με αυτά τα μυαλά…

Μπορεί ωστόσο να διαψεύδονται αρμοδίως, όμως πληροφορούμαστε ότι η δυναστεία το σκέπτεται σοβαρά.

Και το σχέδιο λένε οι κακές γλώσσες, είχε καταστρωθεί πολύ καιρό πριν αναλάβει την εξουσία.

Καθόλου απίθανο, εξάλλου φημίζεται για τις πολίτικες ραδιουργίες.

Με το πλάνο να έχει ως εξής:

– Με την ανάληψη της εξουσίας ξεκινάμε ένα επικοινωνιακό μπαράζ διακυβέρνησης σε όλους τους τομείς.

– Επειδή όμως πάνω στον χρόνο θα αρχίσει να ξεφουσκώνει το αφήγημα λόγω της πραγματικότητας, τίθεται σε εφαρμογή η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με στόχο την συντριβή του αντιπάλου που θα μας εξασφαλίσει καθαρή τετραετία, ίσως και κάτι παραπάνω.

Κι αν κρίνουμε από την επιφανειακή αντιμετώπιση των προβλημάτων σε συνδυασμό με την εν εξελίξει δημιουργία κομματικού στρατού ίσως το σχέδιο να είναι αληθές.

Το μεταναστευτικό τείνει να ξεφύγει, η φούσκα της ανάπτυξης οσονούπω θα σκάσει, τα σύννεφα στα ελληνοτουρκικά πυκνώνουν απειλητικά, οι επικοινωνιακές συλλήψεις προς αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας δεν γίνεται να συνεχιστούν για πάντα, η αναμενόμενη εσωκομματική κρίση που θα ξεσπάσει λόγω των αντιδράσεων στο πρόσωπο του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να ανασχεθεί.

Άρα ποια είναι η λύση για απεγκλωβισμό από τα αδιέξοδα;
Πρόωρες κάλπες.

Τώρα ποια θα είναι η ημερομήνια των εκλογών θα σας γελάσουμε.
Οι κακές γλώσσες πάντως υποστηρίζουν ότι θα γίνουν πριν κλείσει το δεκαοκτάμηνο για ευνόητους λόγους.

Και θα προκηρυχθούν, λένε επίσης, μέσω μιας τεχνικής κρίσης με αφορμή τον εκλογικό νόμο.

Οι 200 ψήφοι δεν πρόκειται να βρεθούν για να ισχύσει από τις επόμενες, συνεπώς θα πρέπει να καεί πάραυτα η απλή αναλογική.

Έτσι μέσω ενός έκτακτου αφηγήματος περί ακυβερνησίας ή κάποιου ανάλογου, η χώρα θα οδηγηθεί σε διπλές κάλπες με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση του καθεστώτος της αγίας οικογένειας.

Από την πλευρά μας, εφόσον ισχύουν φυσικά τα λεγόμενα των κακών γλωσσών, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Πάντως για παν ενδεχόμενο να προσέχουν το… φάντασμα του 93’ που αναφέραμε, το οποίο τους κυνηγά και δυστυχώς δεν μπορούν να αποφύγουν».

Και ο εμφύλιος λόγω αδιέξοδης πολιτικής, συνεχίζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: