ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Με Χερουβείμ σχολιάζει τα «γαλάζια» ρουσφέτια


Με το σκίτσο του Χερουβείμ, που στολίζει την εφημερίδα ΑΥΓΗ, σχολιάζει με καυστικό τρόπο στη δική της σελίδα στο fb η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, την κατάσταση της ΝΔ με τα ρουσφέτια των κολλητών της που όρισε διοικητές στα νοσοκομεία:


"Ενδιάμεση βαθμίδα ανέλιξης στην κομματική πυραμίδα της ΝΔ, μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής. 

Εάν έχεις διατελέσει με επιτυχία υποψήφιος δήμαρχος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ή και εάν έχεις εκλεγεί σε μια από τις παραπάνω θέσεις για μια τουλάχιστον θητεία, στη συνέχεια αναλαμβάνεις τη διοίκηση ενός νοσοκομείου, μέχρι να γίνουν εθνικές εκλογές και να βάλεις εκεί υποψηφιότητα" σχολιάζει με καυστικό τρόπο η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους "γαλάζιους" διορισμούς.

«Προσοχή! Να προσέξεις να μη διοριστείς διοικητής σε Νοσοκομείο της εκλογικής σου περιφέρειας, διότι θα υπάρχει ασυμβίβαστο με την βουλευτική υποψηφιότητα. Όρια ηλικίας δεν υπάρχουν για την επιλογή, μόνο όριο σταυρών (μονάδα μέτρησης: χιλιάδες)"»προσθέτει με χιούμορ η Ειρήνη Αγαθοπούλου.

«Το παραπάνω είναι από το λήμμα *Διοικητής Νοσοκομείου* του *χρηστικού λεξικού της Ν.Δ.* Προφανώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει κάποιος διοικητής νοσοκομείου με τη ΝΔ, π.χ. εάν σας το έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος για να σας πείσει να στηρίξει στις εκλογές ή αν είστε στρατηγός. Τώρα, εάν συγκαταλέγεστε στο γυναικείο φύλο έχετε ελάχιστες έως 13% πιθανότητες να λάβετε αυτή τη θέση. Εξάλλου δεν θέλετε κι όλας, έτσι δεν είναι;» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, επισυνάπτοντας το παραπάνω σκίτσο από την Εφημερίδα Η Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: