ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ν. Παππάς: Πολιτική εμπάθεια της ΝΔ το πάγωμα των εργών Αχα:ιας

Ο αναπτυξιακός νόμος, οι εργασιακές ρυθμίσεις και οι διατάξεις για την ασυλία των τραπεζιτών και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνθέτουν ένα πλαίσιο εξυπηρέτησης ισχυρών συμφερόντων και κολλητών, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στη συνάντηση-συζήτηση που είχε με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στο Διακοπτό. 


Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη ΝΔ να επανεξετάσει τη στάση της για το πάγωμα των έργων στην Αχαΐα, αποδίδοντας τη σε πολιτική εμπάθεια.

Ο κ. Παππάς σε ανάρτηση του στο Facebook ανέφερε:

«Οι πρώτες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αχαΐα είναι επιλογές πισωγυρίσματος. Και η Πατρών - Πύργου και η Νομική σχολή και ο σιδηρόδρομος, που αποτελούν ώριμες επιλογές, παγώνουν λόγω πολιτικής εμπάθειας. Η ΝΔ οφείλει επανεξετάσει τη στάση της.

 Ισχυροποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκροτούμε ένα νέο εμείς. Στην παράταξη που οικοδομούμε θέλουμε να περιλαμβάνονται όλες οι θετικές παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικού χώρου. Χωρίς μισόλογα, χωρίς αποκλεισμούς.

Από τη συζήτησή μου με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στο Διακοπτό».

Διήμερη επίσκεψη στην Αχαΐα πραγματοποίησε ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και νυν τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης με θέμα «η συμβολή των νέων τεχνολογιών στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας», ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι «οι νέες τεχνολογίες πρέπει να είναι στην καρδιά της νέας ανάπτυξης, ώστε αυτή να καταστεί δίκαιη και βιώσιμη. Για εμάς, τα εργαλεία της νέας εποχής αποτέλεσαν μήτρα συγκλίσεων και όχι νέων κρίσεων. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να προχωρήσουμε ως χώρα».

Ειδικής μνεία έκανε για το 5G, για τη διασύνδεση του πολίτη με το Δημόσιο μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εγγράφων και για το σπουδαίο εργαλείο στα χέρια των αγροτών ήταν ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του γεωργικού τομέα. 

Μιλώντας στο «Κόκκινο Πάτρας» ο πρώην υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι «οι νέες τεχνολογίες ή θα γίνουν «μήτρα» νέων ανισοτήτων ή θα γίνουν εργαλείο για την άμβλυνσή τους, και εδώ η Αριστερά και η Προοδευτική παράταξη συνολικά, πρέπει να έχει μια πάρα πολύ κρίσιμη συμβολή.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

105,5 Sto Kokkino
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΤΡΑΣ - 25 Νο



Δεν υπάρχουν σχόλια: