ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Σε κάθε βόθρο τους ποτέ δεν βάζει όρο!


“Η Αριστερά έχει τον δικό της τρόπο, τις δικές της λέξεις, με βάση το αξιακό της φορτίο, να απαντά σε χυδαιότητες ή σε ακροδεξιές κορώνες”, ανέφερε ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας “μη αποδεκτές” τις δηλώσεις με τις οποίες ο Π. Πολάκης αντέδρασε απέναντι στο χυδαίο σχόλιο που είχε γράψει εις βάρος του στα σόσιαλ μίντια, προ διετίας, η νέα εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα ανήλικα Ειρήνη Αγαπηδάκη.


Η οποία κατ' επανάληψη έχει καταφερθεί με χυδαιότητες μέσω του fb που στοχεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Εχέγγυο δηλαδή, που της εξασφάλισε θέσει στο Δημόσιο από τον σημερινό Πρωθυπουργό.  Άλλωστε ο Μάκης Βορίδης το είπε ξεκάθαρα στον ΣΚΑΪ. Και ποιον να βάζαμε; Τον ξένο; Κάπως έτσι ασκείτε η κυβερνητική πολιτική της... αξιοσύνης!


Η χυδαία ανάρτηση της Ειρ. Αγαπηδάκη

Το κείμενο της Ειρ. Αγαπηδάκη που προκάλεσε την αντίδραση του Π. Πολάκη είχε γραφτεί το 2017, με τίτλο “Ήταν ένα μικρό Πολάκι”. Σε αυτό ανέφερε: “Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται 'για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!' Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία”.

Η απάντηση Πολάκη στην Ειρ. Αγαπηδάκη

Με την επίμαχη ανάρτησή του στο Facebook, ο Π. Πολάκης απαντούσε στην Ειρ. Αγαπηδάκη, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «βαριά ψυχωσική συνδρομή” εγκαλώντας παράλληλα τον Κυρ. Μητσοτάκη για την τοποθέτησή της σε αυτή τη θέση: “Από τη 'μελέτη' του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημά της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά...».

Και κατ΄αυτόν τον τρόπο έχασε το δίκιο του ο Παύλος μας, που αρκετές φορές μας εξέφρασε ξεσκεπάζοντας την δυσωδία της Δεξιάς, κατά διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αν μη τι άλλο παρήγαγε σοβαρό έργο και στον τομέα της δημόσιας Υγείας, με το δίδυμο των υπουργών Α. Ξανθού και Π. Πολάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: