ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η οικογένεια Μητσοτάκη διαθέτει περίπου 20.000 βαφτιστήρια.


 

Κυνικός Βορίδης μιλά για τα  ρουσφέτια: «Και ποιον να βάλουμε; Τους ξένους;»

Άναυδο άφησε το πάνελ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης με τον κυνισμό που αντιμετώπισε τα ρουσφέτια της Ν.Δ. και ειδικότερα την περίπτωση του Κ. Πατέρα.

Όταν ρωτήθηκε στο Open η απάντηση του ήταν: Ποιον να βάλουμε; Τους ξένους;

Χαρακτήρισε «αστοχία» την συγκεκριμένη περίπτωση του Κ. Πατέρα και μίλησε για μια «διαδικασία» που κατέληξε επιχειρώντας να δικαιολήσει τα αδικαιολόγητα...

«Το θέμα δεν είναι η ηλικία του 80χρονου, αλλά ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έρχεται να επιβραβεύσει τις ατελείωτες και ατελέσφορες προσπάθειές του να εκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ., αλλά και με το ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ» σημείωσε μιλώντας στο Open Beyond. 

Ως προς τον κουμπάρο του βουλευτή Καστοριάς, που τοποθετήθηκε διοικητής στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι προκαλεί τεράστια ανησυχία, αν ληφθεί υπόψιν ότι η οικογένεια Μητσοτάκη διαθέτει περίπου 20.000 βαφτιστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: