ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Novartis: Πιέζουν του μάρτυρες να αλλάξουν καταθέσεις!


Γίνονται εισαγγελείς στην θέση εισαγγελέως, ως μη όφειλαν, αρκεί να ξεπλύνουν κολλητούς τους...

Υποτίθεται ότι η Προανακριτική Επιτροπή συστάθηκε με μόνο και αποκλειστικό έργο, την διερεύνηση της ενδεχόμενης ή μη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης, του τ. υπουργού Παπγγελόπουλου, κατά την υπουργική θητεία του.


Τούτοι εδώ όμως οι λεβέντες, που εκπροσωπούν όσους τους όρισαν, προκειμένου να προστατεύσουν το έργο της Δικαιοσύνης και κυρίως την ανεξαρτησία της, τι κάνουν;

Από τις ερωτήσεις που υποβάλουν, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά γίνονται ή προσπαθούν να γίνουν, δερβεναγάδες, καβάλα στο σβέρκο της Δικαιοσύνης κι αφού εκμαιεύσουν απαντήσεις των μαρτύρων να τις φέρουν ως δεδομένες ότι να αφού το λέει ο μάρτυρας που εμείς εξετάσαμε, εσείς ως δικαστές πως δεν το αντιληφθήκατε;

Αυτή η μπερτοδούλεια τακτική, δεν κάνει τίποτε άλλο παραπάνω, από το να υπονομεύει την εμπιστοσύνη προς τον θεσμό της Δικαιοσύνης και να υποσκάπτει το κύρος της.

 Κι επειδή νομίζουν τους πάντες σαν τα μούτρα τους, που δεν ντράπηκαν να ψηφίσουν στη Βουλή παραμονή του κατάπτυστου άρθρου  86, περί ευθύνης υπουργών, ώστε να εμπεδώσουμε κι εμείς οι αδαείς, ότι το να πάρει ο υπουργός του κόμματός τους δωράκια για να εξυπηρετήσει τον τάδε επιχειρηματία ή να βολέψει σε δημόσιες θεσούλες (πχ νοσοκομεία) αυτούς με τους οποίους ήρθε σε συναλλαγή, είναι κάτι το οποίο δεν συνιστά υπέρβαση καθήκοντος και άρα καλώς πράττει, αρκεί που εξυπηρετεί και το κόμμα τους μαζί, θα πρέπει να τους πούμε ότι, καλά θα κάνουν να μην ανακατεύονται στο έργο της Δικαιοσύνης και να αφήσουν κάτω τα... κουλά τους.

Γιατί ο δρόμος προς τις κάλπες είναι πάντα ανοιχτός και σε κάποια στιγμή αλλάζουν τα δεδομένα, οπότε όσο και εάν νομίζουν ότι ο... πισινός τους είναι προφυλαγμένος από κακοτοπιές, δεν είναι σίγουρο ότι κάποιο από τα παλούκια που πηδούν δεν θα  σταθεί μοιραίο για τους ίδιους!

Διότι τι άλλο μπορεί να υποκρύπτουν ερωτήσεις του τύπου εάν η μάρτυρας, πρώην γραμματέας του Φρουζή, αντιλήφθηκε δωροδοκία του Λοβέρδου ή οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου της Δικαιοσύνης; Λες και ο Φρουζής είναι τόσο χαζός να εμπιστευτεί την Γραμματέα του και δεν πάει ο ίδιος μόνος του να προσφέρει το δέλεαρ στον αποδέκτη της δωροδοκίας!

Εάν είδε τον Φρουζή να κουβαλάει τις βαλίτσες με τα λεφτά στο Μαξίμου,  εάν έχει χρήματα στο εξωτερικό, εάν είδε άλλες καταθέσεις μαρτύρων, πόσες φορές κατέθεσε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Τουλουπάκη κλπ.

Εν  ολίγοις αυτά δεν έχουν σχέση με την κατηγορία που πάνε να στηρίξουν κατά του τ. Εισαγγελέα πρώην Υπουργού Παπαγγελόπουλου.

Αλλού σκοπεύουν. Θέλουν σώνει και καλά να ξεπλύνουν από τα ανομήματα τους εμπλεκόμενους, φίλους των κομμάτων του και να μας πουν: Να βλέπετε, οι άνθρωποί μας είναι καθαροί.

Και να βγουν στα κάγκελα ΝΔ και ΚΙΝΑΛΛ, που από κοινού μαγειρεύουν την αθώωση των εμπλεκομένων και να παριστάνουν τα θύματα!     

Βρε τα λεφτά φαγώθηκαν σε μίζες από τα ταμεία. Οι αμερικανικές αρχές, μόλις χθες βγήκαν και σας έκραξαν, να μην πιέζετε τους μάρτυρες για να γυρίσουν τις καταθέσεις τους!

Τα λεφτά λείπουν από τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων και από τον κουμπαρά του κράτους, από τον οποίο δινόταν η συμμετοχή του, εκτός από αυτά που πλήρωναν οι ιδιώτες!

Αυτά που πληρώσαμε σε καταχρηστική πολυφαρμακία αγγίζουν το ύψος του τρίτου μνημονίου. Δεν είναι λίγα. Δεν τα έφαγαν μόνον οι γιατροί που συνταγογραφούσαν.

Σε κάθε τιμή φαρμάκου που όριζε την αξία του το Υπουργείο, αποδεχόμενο την απαίτηση του Φρουτζή, η Novartis χησιμοποιούσε αυτό το κοστολόγιο  για να διαμορφώσει προς τα πάνω την τιμή του ίδιου φαρμάκου στην διεθνή αγορά, που αγγίζει κατά περίπτωση περίπου τις 30 χώρες.

Ο ίδιο ο Φρουζής επαίρονταν ότι στην Ελλάδα η εταιρεία του η Novartis που διοικούσε, αύξανε τον τζίρο της αλματωδώς, γιατί υπήρχαν καλές διασυνδέσεις εκ μέρους του.

Και τέλος πάντων, για εκπρόσωπο της αποστολικής διακονίας δεν τον γνωρίσαμε, οπότε μην προσπαθούν οι κύριοι των δύο κομμάτων ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ, να μας τον βγάλουν περιστερά, αυτόν και τους κολλητούς τους!

Αν μη τι άλλο αυτή είναι ενέργεια κατάπτυστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: