ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Μόνο το ένα πέμπτο της ΝΔ στη Βουλή για ΔΕΗ-ΔΕΠΑ

«Σήμερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για το σχέδιο νόμου της ΝΔ για ΔΕΗ - ΔΕΠΑ, ακούστηκε πολλές φορές η λέξη «ντροπή», κύριε Χατζηδάκη. Πράγματι ήταν μια μέρα ντροπής για τον τόπο, γιατί αποκαλύφθηκε ότι η συναλλαγή είναι τελικά το πολιτικό εργαλείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. 


Αναφέρομαι στο σκάνδαλο διορισμού του Διοικητή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, ένα εργαλείο που επεκτείνετε και στους υπόλοιπους τομείς της πολιτικής. Δυστυχώς, έτσι γίνατε κυβέρνηση και νομίζετε ότι έτσι θα παραμείνετε», δήλωσε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για το σχέδιο νόμου ΔΕΗ-ΔΕΠΑ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το γεγονός ότι μόνο το ένα πέμπτο των βουλευτών σας ήρθε να υπερασπιστεί το εν λόγω σχέδιο νόμου, αποδεικνύει την ιδεολογική σας ήττα. Δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε τις επιλογές σας στον ενεργειακό τομέα, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεστε και να κάνετε αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Με αυτόν τον τρόπο παραδέχεστε και οι ίδιοι την ιδεολογική σας ήττα γιατί δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε το δικό σας αφήγημα».

Παράλληλα, ο Σ.Φάμελλος σχολίασε ότι, «η συνταγή που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία στη ΔΕΗ, στη ΔΕΠΑ, στην οικονομία και την εργασία είναι πολύ παλιά, πολύ απλή αλλά, αποτυχημένη. Πρόκειται για τη γνωστή συνταγή απορρύθμισης της αγοράς, ξεπουλήματος του ποσοστού του δημοσίου στις ενεργειακές εταιρείες και περιστολής των δικαιωμάτων στην εργασία, για όλους τους εργαζόμενους».

«Απέναντι σε όλα αυτά η ΝΔ αφενός καλλιεργεί τον κοινωνικό αυτοματισμό με την καθιέρωση εργαζομένων δύο ταχυτήτων στη ΔΕΗ, με αμοιβές των 650 ευρώ για τους νέους εργαζόμενους και αφετέρου δημιουργεί νέα γενιά γαλάζιων golden boys, με αμοιβές εκτός πλαφόν».

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τον κ. Χατζηδάκη να μιλήσει επιτέλους για τον «ελέφαντα στο δωμάτιο», τα μέτρα δηλαδή που σύμφωνα με την Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας της 20ης Νοεμβρίου θα παρουσιάσει στους θεσμούς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: