ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Ολάντ στο Παρίσι

Με ξενάγηση στο πρωτότυπο συνεργατικό σούπερ μάρκετ «La Louve» ξεκίνησε το ταξίδι του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Παρίσι, το οποίο θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Αλ. Τσίπρας θα εκφωνήσει ομιλία στην εκδήλωση εγκαινίων έδρας Δημοσίου Χρέους του πανεπιστημίου Science Po, ενώ, μεταξύ άλλων, ήδη συναντήθηκε με τον Γάλλο τέως Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ και θα συναντηθεί τον απερχόμενο Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.


Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, στο σούπερ μάρκετ «La Louve», πρώτο σταθμό της επίσκεψής του, ο Αλ. Τσίπρας ξεναγήθηκε από ιδρυτικά μέλη του εξαιρετικά πετυχημένου συνεργατικού εγχειρήματος. 

Το σούπερ μάρκετ αριθμεί πλέον 8.000 μέλη που ψωνίζουν καθημερινά, συμμετέχοντας παράλληλα στη χρηματοδότηση, τη διοίκηση και τη λειτουργία της επιχείρησης. Τα μέλη εργάζονται τρεις ώρες το μήνα και μπορούν να αγοράζουν ποιοτικά προϊόντα ακόμη πιο φθηνά.

Συνάντηση στο Παρίσι με τον φίλο της Ελλάδας

«Συνάντηση στο Παρίσι με τον φίλο της Ελλάδας, πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ" έγραψε στο facebook o Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι "είχαμε πολλά να πούμε για το χθες μα ακόμη περισσότερα για το σήμερα και το αύριο. Συζητήσαμε για το μέλλον της Ευρωζώνης, το προσφυγικό και τις εξελίξεις στα Βαλκάνια».


"Και φυσικά για την Αριστερά στην Ευρώπη που πρέπει να ξαναβρεί το βηματισμό της με ενότητα και περισσότερη τόλμη" καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας .

Αλ. Τσίπρας: να τερματιστούν οι πολιτικές λιτότητας

Την ανάγκη να τερματιστούν οι πολιτικές λιτότητας που οδήγησαν την Ευρώπη στην κρίση, αλλά και τη "διάψευση" των προεκλογικών προσδοκιών που είχε καλλιεργήσει η ΝΔ σε σειρά από ζητήματα, υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα Figaro και δημοσιεύεται ολόκληρη στην ιστοσελίδα της.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ταξιδιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι, ως προσκεκλημένος του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και πρύτανη του Πανεπιστημίου Sciences Po, Ενρίκο Λέτα, για να πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία για τα εγκαίνια της νέας έδρας σπουδών «Δημοσίου Χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: