ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Κόλπο γκρόσο Μητσοτάκη για τα προσφυγόπουλα

Ειδικά για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, είναι κυρίως η κατάπτυστη διάταξη που ο ίδιος και η κυβέρνησή του φρόντισαν να ψηφιστεί στον πρόσφατο νόμο για την Διεθνή Προστασία. Η διάταξη αυτή χαρακτηρίζει ως ενήλικους όσους και όσες υπερβαίνουν τα 15 έτη. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε διότι το 93% των ασυνόδευτων ανηλίκων είναι πάνω από 15 χρονών. Με fasttrack διαδικασίες να χαρακτηριστούν μετανάστες από ασφαλείς χώρες και να επιστραφούν στις χώρες προέλευσής τους.



Σάρκα και οστά το ρηθέν εκ μέρους του εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενου αντιπροέδρου «πάρε έναν λαθρο... στο σπίτι σου κι εσύ». Βεβαίως αντί για το σπίτι του ο  Κ. Μητσοτάκης φτιάχνει δόμη μέσα στο πολιτικό σπίτι του!


«Πρόκειται για μέγιστη υποκρισία και κυνισμό προσωπικά του κ. Μητσοτάκη. Διότι, παρόλο που ο ίδιος μιλάει για “ανθρωπιά”, κάθε άλλο παρά σε αυτό συντείνει η πολιτική της κυβέρνησής του στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα» απαντούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα για τις πρωτοβουλίες του κ. Μητσοτάκη σχετικά με τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα.

«Δεν είναι μόνο οι τελευταίες εξαγγελίες για δημιουργία φυλακών 5.000 και πλέον ανθρώπων, και μάλιστα ακόμα και σε ξερονήσια με τις οποίες επιδιώκει να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Ειδικά για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, είναι κυρίως η κατάπτυστη διάταξη που ο ίδιος και η κυβέρνησή του φρόντισαν να ψηφιστεί στον πρόσφατο νόμο για την Διεθνή Προστασία.

Η διάταξη αυτή χαρακτηρίζει ως ενήλικους όσους και όσες υπερβαίνουν τα 15 έτη. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε διότι το 93% των ασυνόδευτων ανηλίκων είναι πάνω από 15 χρονών. Έτσι, τα παιδιά αυτά, ως δήθεν ενήλικες, θα μπορούν με fasttrack διαδικασίες να χαρακτηριστούν μετανάστες από ασφαλείς χώρες και να επιστραφούν στις χώρες προέλευσής τους.

Επιπλέον, οι συναφείς εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη ουσιαστικά μας λένε ότι θα δημιουργηθεί μία επιπλέον δομή για τη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού, αυτή τη φορά στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Κι έτσι έχει λάβει σάρκα και οστά το ρηθέν εκ μέρους του εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενου αντιπροέδρου «πάρε έναν λαθρο... στο σπίτι σου κι εσύ». Βεβαίως αντί για το σπίτι του ο  Κ. Μητσοτάκης φτιάχνει δόμη μέσα στο πολιτικό σπίτι του!

Αυτό, εμμέσως πλην σαφώς, καταδεικνύει το μπάχαλο που προκάλεσε η απόφαση του ίδιου να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Και το επόμενο βήμα για τον Κούλη είναι να αρχίσει και να παίρνει  αξιώματα απ' όσους υπουργούς κρίνει ότι δεν κάνουν σωστά το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: