ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
 ·        Μητσοτάκης:«Η Ελλάδα θα είναι μια άλλη χώρα σε δύο χρόνια από σήμερα».
·       …νεκροταφείο
·        Ο ίδιος: «Τα παραδοσιακά κόμματα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι πολλές ανησυχίες του λαού τις οποίες εκμεταλλεύονται οι λαϊκιστές, είναι πραγματικές.
Για παράδειγμα, οι εισοδηματικές ανισότητες, το τεχνολογικό χάσμα, τα ζητήματα ταυτότητας που σχετίζονται με το πρόβλημα της μετανάστευσης.
·        Κάνεις και μια …αυτοκριτική για να υπάρχει…
·        ·        Στουρνάρας: «Δεν βλέπω σκάνδαλο Novartis στην Ελλάδα. Νομίζω υπάρχει σκευωρία».
·        Ο ..καταρράκτης χειρουργείται πλέον με επιτυχία…

·        Οι ΗΠΑ αδιαφορούν για το Διεθνές Δίκαιο και κάνουν πλάτες στο Ισραήλ

·        Όπως πάντα και για πάντα…
·        Πρώτοι και χειρότεροι
·        Γιατί υπάρχουν κι άλλοι…
   
·        Μητσοτάκης: Ήταν απίστευτος ο βαθμός ανικανότητας που επέδειξαν(σ.σ  ΣΥΡΙΖΑ) κατά τη διακυβέρνηση τους. Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία και κόστισε στη χώρα μας μια περιουσία»
·        Από δανεικά και αγύριστα που δεν πήρατε…
     
·        TPP: Περίπου 7 εκατομμύρια παιδιά στερούνται την ελευθερία τους καθώς κρατούνται σε φυλακές, είναι υπό αστυνομική κράτηση, διαμένουν σε κέντρα κράτησης μεταναστών, σε οίκους για άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλα ιδρύματα, σύμφωνα με νέα έκθεση του ΟΗΕ. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι τα παιδιά που ζουν σε συνθήκες κράτησης εμφανίζουν δέκα φορές συχνότερα ψυχιατρικές διαταραχές και πεθαίνουν σε πολύ μικρότερη ηλικία σε σχέση με όσα δεν έχουν βρεθεί ποτέ υπό κράτηση
·        Έχε το νου σου στο παιδί , γιατί αν γλυτώσουν τα παιδία υπάρχει ελπίδα…
·        Σήμερα, μετά από 22 χρόνια, και τρία χρόνια δίκης , βγαίνει η απόφαση για το Σκάνδαλο Ζήμενς .
·        Λάδι…
·        Φρέσκο…
 ·        Ασφαλίτες βάζουν κοριούς γεωεντοπισμού σε οχήματα πολιτών
·        Για το …καλό τους.

·        σχέσεις Κράτους - Εκκλησίας, η θρησκευτική ελευθερία, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ο όρκος  των βουλευτών. Ακόμα,  η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας και η προσωπική ελευθερία, η προστασία της οικογένειας, του γάμου, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας καθώς και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, η προστασία της εργασίας, η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου και η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.
·        Κράτος εκκλησία εις σάρκαν μίαν
·        Πρόεδρος, μεταξύ τους
·        Όρκος Βουλευτών, αν δεν έχεις τιμή τι να τον κάνει το Θεό;…
·        Γενικά, αναθεώρηση 50 χρόνια –και βάλε -πίσω.
·         Ο μικρός Παναγιώτη Ραφαήλ στο  νοσοκομείο Boston Children’s Hospital,
·         μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία που χρειάζεται.
·        Όσοι αρνήθηκαν την βοήθεια δεν θεραπεύονται…
    
·        Δυο γράμματα κάνουν τη διαφορά
·        Χα(ντ)ζόπουλος
·        Απαλλάσσεται η eldorado από την υποχρέωση κατάθεσης εγγυητικής επιστολής 50 εκατομμυρίων ευρώ, ως εγγύηση για την αποκατάσταση των αυθαιρεσιών της.
·        …χρυσά παιδία οι κυβερνώντες
 ·        Ο χιλιανός αθλητής  Rogers Rogerio σήκωσε μια σημαία της χώρας του, που έγραφε πάνω το μήνυμα: «μας σκοτώνουν, μας βιάζουν, μας βασανίζουν, όπως ακριβώς και στη δικτατορία».  «είναι απαραίτητο ως αθλητής να καταδικάζεις την καταστολή ενάντια των ανθρώπων που βγήκαν για να απαιτήσουν αξιοπρέπεια στην Παιδεία, την Υγεία και τη Στέγη. Το κράτος της Χιλής έχει ξεχάσει τον λαό και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό. Γι' αυτό σκέφτηκα να κάνω από την πλευρά μου κάτι και να εκφράσω τη στήριξη μου ως αθλητής στους ανθρώπους που αγωνίζονται».
·        Η δημοκρατία της δικτατορίας ή η δικτατορία της δημοκρατίας  
·        Οι εδώ μελετούν το …νέα μοντέλα της Λατινικής Αμερικής.
·        Την Παρασκευή, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», θα απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ερωτήσεις που κατέθεσαν Αλέξης Τσίπρας για τα εγκλήματα «λευκού κολάρου».
·        Την Δευτέρα…
 ·        Η Ισλανδία καταδίκασε 9 τραπεζίτες σε 46 χρόνια φυλακή Οι αρχές της Ισλανδίας κυνηγούν τα αφεντικά των τραπεζών, αξιωματούχους του κράτους και διευθυντές πολυεθνικών για εγκλήματα απάτης, ξεπλύματος μαύρου χρήματα, παραπλάνηση των αγορών, παράβαση καθήκοντος. Την ίδια στιγμή, η οικονομία που είχε καταρρεύσει επανακάμπτει με θεαματικά τρόπο αφότου άφησαν τις τράπεζες να καταρρεύσουν.
·        Τι δεν καταλαβαίνεις …στουρνάρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια: