ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ένας νέος Μπερλουσκόνι γεννιέται στη χώρα μας!


Με προσφορά 33.999.999 ευρώ προσφορά κυπριακής εταιρείας συμφερόντων Μαρινάκη, η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega περνάνε στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. 

Τον καθιστά έτσι σε Μπερλουσκόνι της Ελλάδας. με την εξαγορά και της Forthnet NOVA, εξασφαλίζοντάς του μονοπώλιο στον χώρο των ΜΜΕ με την συνδρομή του μοναδικού πρακτορείου διανομής Τύπου, που ήδη έχει περάσει στα χέρια του!


Το κανάλι ONE το οποίο πήρε πρόσφατα άδεια πανελλαδικής εκπομπής ελεύθερης λήψης αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του, Σταμάτη Μαλέλη.

Οι εξειδικευμένοι μεγαλο-δημοσιογράφοι στο κωλογλύψιμο(!) αναμένουν έχοντας εκστομίσει τη γλώσσα της γελάδας! Και σιγή ιχθύος πλήρως, στο χώρο της διατεταγμένης ενημέρωσης! 

Με την εξαγορά αυτή, όπως αναφέρει σε άρθρο της στο avg.gr η Αγγ. Νταρζάνου, ο B. Μαρινάκης μέσω της Άλτερ Έγκο ουσιαστικά έγινε ο κάτοχος του MEGA στο σύνολό του, όταν ο ίδιος μέσω της ίδιας εταιρείας ήταν ένας εκ των τριών βασικών μετόχων που άφησαν το κανάλι να καταρρεύσει, αρνούμενοι να προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου περί τα 15-20 εκατ. ευρώ (δια του τρία) το 2016, όπως ζητούσαν οι τράπεζες.

Με τον τρόπο αυτό η Άλτερ Έγκο, καταβάλλοντας τα διπλά της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, κατορθώνει να πάρει στα χέρια της όλο το κανάλι βγάζοντας από τη μέση τους άλλους μετόχους (Βαρδινογιάννη και Σαββίδη) και μάλιστα απαλλαγμένο από τραπεζικό δανεισμό, από υποχρεώσεις σε πιστωτές και κυρίως από το προσωπικό, το οποίο είχε ώριμα εργασιακά δικαιώματα. 

Με άλλα λόγια, ο ίδιος αυτός που άφησε να φαλιρήσει το κανάλι, επέστρεψε και το αγόρασε μισοτιμής από τον διαχειριστή των τραπεζών. 

Ας σημειωθεί δε, ότι η ταινιοθήκη του MEGA, ένα είδος εγγύησης για να εκρίνουν τα δάνεια οι τράπεζες, εκτιμάτο σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, ενώ χθες εξαγοράστηκε μόλις στο 1/3 της τότε αποτίμησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: