ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Η καταιγίδα χθες παρέσυρε σκυλί στον υπόνομο ομβρίων!

Κάτοικος το διέσωσε σήμερα από το φρεάτιο της Τυμφρηστού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η γνωστή παροιμία λέει: Εάν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει! Αυτό έκανε και ο σκύλος, που άγνωστο πως, κατά τις χθεσινές καταιγίδες βροχών που έπληξαν και την Πάτρα, βρέθηκε στον οχετό ομβρίων υδάτων, που απορροφά τις κατεβασιές της πλαγιάς ανατολικά της μίνι περιμετρικής, όπως τουλάχιστον εικάζεται.


Περιφερόμενος ή παρασυρόμενος εντός του μεγάλου κεντρικού υπονόμου που διέρχεται της οδού Πρεβεδούρου, πρώτης εξόδου της Περιμετρικής, στην πλατεία Εβραιομνημάτων, κατέληξε στο τέρμα της οδού Τυμφρηστού. Κι εκεί διανυκτέρευσε, κάτω από το φρεάτιο αναζητώντας σωτηρία και έξοδο προς την επιφάνεια του οδοστρώματος.

Το τετράποδο, ένα κανελί μάλλον ράτσας λαμπρατόρ, με πιθανολογούμενη ηλικία τα δύο έτη, ήταν τυχερό, αφού σήμερα το πρωί γείτονας άκουσε τα γρυλίσματά του και αναζητώντας το,  κάτω από την σχάρα του φρεατίου, την άνοιξε και το ανέσυρε.  

Τυχερό ήταν που βρέθηκε φιλόζωος μπροστά του, ειδάλλως εάν προσπερνούσε την συμβολή της Τυμφρηστού  και έφθανε στο φρεάτιο του κόμβου Ταμπαχάνων, σίγουρα θα πνιγόταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: