ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Κάλυψη της φασιστικής βίας από τοπικό στέλεχος της ΝΟΔΕ Αχαϊας

76446_1



Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ώρες από την δήλωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, ότι δεν υπάρχουν ακροδεξιοί στο κόμμα του, όταν τοπικό στέλεχος της ΝΟΔΕ Αχαΐας με περισσό θράσος έφτασε σε σημείο να επιχαίρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη βίαιη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα.

Πρόκεται για τον Στάθη Τετράδη, ταμία και υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλης Πάτρας μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Αυτό το ειδεχθές δημόσιο σχόλιο που εξισώνει το θύμα με το θύτη, που δικαιολογεί και ξεπλένει τη φασιστική βία, που καλύπτει το φασισμό και αποδέχεται την ακροδεξιά βία έλαβε χώρα λίγους μόνο μήνες μετά και τη δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη νέα ΝΟΔΕ ως ένα μπουκετο του Μάη!

Μάλλον όμως πρόκειται για ένα μπουκέτο αγριόχορτα με ότι πιο μαύρο και σκοτεινό ελλοχεύει στην τοπική πολιτική σκηνή.

Να τους χαίρεστε κ. Μαζαράκη.

Με το γεγονός αυτό δεν αίρεται απλά η δήλωση περί μη ύπαρξης ακροδεξιάς στη Νέα Δημοκρατία αλλά επιβεβαιώνεται ότι με την στήριξη της ηγεμονεύουσας ακροδεξιάς στο κόμμα έχουν βρει χώρο και προωθήθηκαν σε θέσεις του κομματικού μηχανισμού ακροδεξιά στοιχεία σε όλη τη χώρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΝΟΔΕ Αχαϊας που οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι βρίσκεται “υπό τη σκέπη” του Αντιπροέδρου και πρώην ηγετικού στελέχους του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη.

Δυστυχώς για αυτούς όμως όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην προοδευτική δημοκρατική Πάτρα, στη Πάτρα των επαναστατικών κινημάτων, των λαικών αγώνων, των αγώνων της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας, στη πόλη του αγωνιστή Νίκου Τεμπονέρα η ακροδεξιά και ο φασισμός δεν έχουν θέση.

Ο πατραϊκός λαός θα δώσει την απάντηση του σε αυτά τα ακροδεξιά στοιχεία με δημοκρατικό τρόπο όταν έρθει η ώρα.

Πάτρα, 17.9.2018



Ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ, γραμματέας της νεολαίας Σύριζα στην Σαλαμίνα, δέχτηκε δολοφονική επίθεση.
Δυστυχώς οι φασίστες ακόμα προκαλούν.
Δυστυχώς η δίκη ακόμα δεν λέει να τελειώσει.
Δυστυχώς οι γνωστοί λαλίσατοι εναντίον της βίας από «όπου και αν προέρχεται», όχι μόνο βουβάθηκαν αλλά επιχάρηκαν με χαιρεκακία.
Δυστυχώς οι κολαούζοι τους ακόμα ψάχνουν τα λόγια τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: