ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δεν ακολουθούν όλοι, τα συμφωνηθέντα για το κλίμα!



«Οι ευρωπαϊκές χώρες και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η ατμομηχανή για τις αναγκαίες αλλαγές για την προστασία του πλανήτη» δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της Συνόδου για το κλίμα « One planet summit» στο Παρίσι.


«Είχαμε την ευκαιρία σήμερα, ηγέτες και εκπρόσωποι κυβερνήσεων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, να επαναβεβαιώσουμε τις δεσμεύσεις μας για την προστασία του πλανήτη, απέναντι στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, δεσμεύσεις που είχαμε λάβει πριν από δύο χρόνια πάλι εδώ στο Παρίσι.

Σήμερα ξαναβρεθήκαμε στην ανάγκη να επαναβεβαιώσουμε αυτές τις δεσμεύσεις, δεδομένου ότι δυστυχώς δεν είναι όλες οι χώρες που ακολουθούν τα συμφωνηθέντα.

Οι ευρωπαϊκές χώρες, και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η ατμομηχανή για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να προστατεύσουμε τον πλανήτη, να προστατεύσουμε τις επόμενες γενιές από την κλιματική αλλαγή.

Δυστυχώς δεν ακολούθησαν οι ΗΠΑ, όμως πιστεύω ότι σε αυτήν την κοινή προσπάθεια, που αφορά τη δέσμευσή μας απέναντι στις επόμενες γενιές δεν περισσεύει κανείς. Και δεν είναι ποτέ αργά όλοι να αναθεωρήσουνε τις θέσεις τους και τις πράξεις τους, προκειμένου όλοι μαζί να δεσμευθούμε ότι θα προστατεύσουμε το μέλλον αυτού του πλανήτη, θα προστατεύσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: