ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Ν. Βούτσης: Θα διαψευσθούν οι αντιΣΥΡΙΖΑ εμπνευστές



«Κυοφορείται ένα αντι-ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό μέτωπο πάνω σε σαθρά υλικά, σε πολιτικές ιδιοτέλειες και σε βαθιά συντηρητική πολιτική. Οι εμπνευστές του θα διαψευσθούν», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2018.
 
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε ο Ν. Βούτσης «αντί αμηχανίας διάψευσης και προφανούς έλλειψης εναλλακτικής στρατηγικής έχουν επιστρατευτεί: μία ακραία πολιτική υστερία, ένα κρεσέντο αντιπολιτευτικής καταστροφολογίας».

«Η κοινωνία, οι δημιουργικές της δυνάμεις, οι πνευματικές, επιστημονικές δυνάμεις, οι δυνάμεις της εργασίας αντιλαμβάνονται την ουσία των συμφερόντων που διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο. Οι δυνάμεις θα αναδειχθούν σε αυτή τη μεταβατική βάση που θα οριοθετήσει το μέλλον της χώρας μετά τα μνημόνια σε εθνικές ηγεμονικές δυνάμεις για την υπεράσπιση του μέλλοντος, της προοδευτικής πολιτικής και της ενεργητικής θέσης της χώρας στο αντιφατικό και σύνθετο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των επόμενων χρόνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Βουλής επισημαίνοντας ότι στο σενάριο της απομάκρυνσης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ «ενθέρμως και απροσχημάτιστα έχει προσχωρήσει πλέον και η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Πάνω στη γραμμή «να φύγει τώρα η κυβέρνηση και να υποστεί στρατηγική ήττα ο ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπει μια εντελώς αυθαίρετη και πολλαπλά διαψευδόμενη από τους εγκυρότερους διεθνείς παράγοντες, αδυναμία «καθαρής εξόδου της χώρας από τις μνημονιακές δεσμεύσεις και επιτηρήσεις» και πρόσδεση σε δήθεν 4ο, 5ο Μνημόνιο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: