ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Έκπτωσης 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια



Τη δυνατότητα έκπτωσης 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα έχουν για δεύτερη φορά οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που υπηρετούν στα νησιά ενόψει Χριστουγέννων.
 


Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο αρμόδιος Υφυπουργός για θέματα Νησιωτικότητας, Νεκτάριος Σαντορινιός, συνεργάζονται στενά με σκοπό την εξομάλυνση της συνθηκών που απορρέουν από τη νησιωτικότητα καθώς και την ενίσχυση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τις δομές εκπαίδευσης των νησιών μας. 

Η περίοδος εφαρμογής της δράσης αφορά το διάστημα 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται τόσο η αναχώρηση, όσο και η επιστροφή τους στο νησί που υπηρετούν. 

Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:

ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES - FAST FERRIES - GOLDEN STAR FERRIES -
HELLENIC SEAWAYS - KEFALONIAN LINES - SEAJET - SUPERFAST FERRIES - ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: