ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τα λουλούδια προς τον υπουργό Α. Ξανθό ενόχλησαν

Με λουλούδια υποδέχθηκαν καθαρίστριες τον υπουργό Υγείας Ανδρ. Ξανθό στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» στην Πάτρα, παρά τις κασάνδρες της ΠΟΕΔΗΝ, Πετρόπουλου κλπ που γκάνιασε η φωνή τους για να μας πείσουν περί του αντιθέτου.



Το συνδικαλιστικό κατεστημένο του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας άσκησε μπούλινγκ κατά των καθαριστριών που προσλήφθηκαν από το ίδρυμα!



 
Τελικά από όλη την εκστρατεία του «Καραβανιού της Υγείας», αυτό που εξήχθη στην κοινή γνώμη της Πάτρας, δεν ήταν καθόλου μα καθόλου... υγιεινό!






Galatia PouliasiGalatia Pouliasi «βρε παιδια γιατι χαλαμε την διαθεση μας. εμεις ετσι κριναμε ετσι καναμε. δεν ζητησαμε απο κανεναν να μας ακολουθησει. και οπως λεει ο κυριος πετροπουλος 3 ειμαστε. θα πρεπει να απολογηθουμε και για αυτο. δεν γινεται ολοι να συμφωνουν με τον κυριο πετρόπουλο που δεν ασχοληθηκε ποτε με τους εργολαβους και τα παιχνιδια τους».



Μπορεί η ΠΟΕΔΗΝ, που έχει διατεθεί στην υπηρεσία της αντι-ΣΥΡΙΖΑ αποστολής να έριξε προ ημερών στο πλαίσιο του Καραβανιού Υγείας- τη φιγούρα του Αλέξη και του υπουργού Ξανθού από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, αναπαριστώντας το ρίξιμο στη θάλασσα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας έδειξαν πως ούτε καν τους άγγιξε η αμετροέπεια του εν λόγω συνδικαλιστή.


 Εξώδικο της συνδικαλίστριας Ντίνας Πεταλά εναντίον τηλεοπτικού σταθμού, τον υποχρέωσε σε δημόσια επανόρθωση.


Τουναντίον, προ ημερών κατά την επίσκεψή του ο Υπ. Υγείας στο νοσοκομείο «Άγ. Ανδρέας» έτυχε ζεστής υποδοχής με καθαρίστριες να απευθύνουν δημόσια ευχές που τις απάλλαξε από την γαλέρα των ιδιωτών εργολάβων καθαρισμού. Να τον έχει καλά ο θεός, ακούστηκαν να λένε στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

Φαίνεται πως αυτό ενόχλησε τον ξεδοντιασμένο συνδικαλισμό παρωχημένης εποχής και οι καθαρίστριες έπεσαν θύματα των ενεργειών του. Ένα ιδιότυπο μπούλινγκ εξελίχθηκε, με την συμμετοχή τοπικού σάιτ και τηλεόρασης, που αναπαρήγαγε μονομερώς το ζήτημα, το οποίο στη συνέχεια εξελίχθηκε με εξώδικο της συνδικαλίστριας Ντίνας Πεταλά εναντίον του σταθμού, αλλά και με δημόσια επανόρθωση του δευτέρου.

Πρόκειται για αναπαραγωγή ανάρτησης του συνδικαλιστή Πετρόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, φωτογραφίας του Γιωργάκη Παπανδρέου, που κρατά μικρό παιδί του Πετρόπουλου.

Τελικά από όλη την εκστρατεία του «Καραβανιού της Υγείας», αυτό που εξήχθη στην κοινή γνώμη της Πάτρας, δεν ήταν καθόλου μα καθόλου... υγιεινό!

Κυρίως θύμα έπεσε η εργαζόμενη στον καθαρισμό του νοσοκομείου κυρία Γαλάτεια Πουλιάση, που είχε το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να προβεί σε σχετική ανάρτηση στο fb της από αυτό της συνδικαλίστριας Ντ. Πεταλά. Και στο πρόσωπο της κυρίας Πουλιάση, θύματα έγιναν όλες οι καθαρίστριες. Από ποιούς; Από αυτούς που με την αφωνία τους τόσα χρόνια, αν και συνδικαλιστές,  πριμοδοτούσαν την εργολαβική αυθαιρεσία!

Τελικά οι προσλήψεις των καθαριστριών ενόχλησαν αρκετούς, ακόμη και εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πάρτε μία γεύση των τεκταινομένων. ΔΕΙΤΕ και τα δύο βίντεο. Διαβάστε τους διαλόγους που κατεγράφησαν στο fb!



Οι καθαριστριες του Νοσοκομειου που γλυτωσαν απο το κατεργο των εργολαβων υποδεχονται με λουλουδια τον Ανδρεα Ξανθο.
Αναγνωριζουν το εργο του Υπουργειου,μεσα σε...
Δείτε περισσότερα

Ρεπορτάζ ΠΑΤΡΑ: Με τι λέτε να υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας στο Νοσοκομείο; ΒΙΝΤΕΟ 21 λεπτά πριν
Κώστας Πετρόπουλος Να μην υπερβάλλεται μόνον τρεις ήταν από το σύνολον των καθαριστριών, όπως το δείχνει και η φωτογραφία. Αφήστε λοιπόν στην άκρη το ψέμα και την παραπληροφόρηση......
Ntina Petala
Ntina Petala Αυτες που ειχαν απολυθει,κ.Πετροπουλε οταν κατηγγειλαν το κατεργο του εργολαβου,και εκαναν μονες αγωνα! Οταν εσεις κανατε την παπια! Αφηστε....... ξερουμε κυριε.......
Εφη Ζηβα
Εφη Ζηβα Κυρια Ntina Petala αυτες που κατηγγειλαν την εργοδοσια ειναι ακομα απολυμενες και αυτες που τα βρηκαν με τους εργοδοτες ειναι τωρα δημοσιοι υπαλληλοι!!!! Και δεν εμφανιστικαν καν στον δικαστικο αγωνα των απολυμενων. Χαιρομαι για τον αγωνα τους!!!!!!!!! Και δεν μιλαω για μενα προσωπικα, εγω εχω αποκατασταθει επαγγελματικα. Μιλαω για εξι ακομη γυναικες που εξακολουθουν να ειναι απολυμενες!!!!
Costas Lappas
Costas Lappas Κυρία Ntina Petala, η μνήμη μου δεν με απατά και επειδή ήμουν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των τότε γεγονότων, καλλίτερα θα ήταν, να ερευνάτε πρώτα και μετά να σχολιάζετε. Μην εκτίθεστε τόσο εύκολα. Όσοι ζήσαμε από κοντά τα γεγονότα, έχουμε άλλη άποψη. Κάποιες αγωνίστηκαν και κάποιες συμβιβάστηκαν. Δεν κρίνω την στάση καμιάς, επειδή δεν γνωρίζω τις συνθήκες που τις ανάγκασαν να το κάνουν. Μην προσπαθούμε όμως να δημιουργήσουμε ηρωίδες, επειδή κομματικά μας συμφέρει. Πολύ ευχαρίστως, αν επιμείνετε, να σας παραθέσω στοιχεία.
Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi δεν ειμαστε ηρωιδες κωστα και το ξερεις πολυ καλα.και απο τις τρεις καταλαβα οτι χτυπας εμενα.μην ξεχνας ομως οτι και απο τις πρωτες απολυμενες καποια εκανε τα χαρτια της και περασε με τις συμβασεις.επιλογη της να μην ερθει για δουλεια.και οσο αφορα τον κυριο πετροπουλο τι θελει να μας πει .οτι μονο τρεις θελαμε τις συμβασεις και οι υπολοιποι 37 δεν τις θελανε.γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω.και ειναι δικαιωμα μου να παω στην υποδοχη του υπουργου.δεν θα ρωτησω τον κυριο πετροπουλο και κανεναν αλλο.
Κώστας Πετρόπουλος
Κώστας Πετρόπουλος Μόνον τρεις κάνατε την ελεεινή για εργαζόμενους κίνηση να δώσετε λουλούδια σε υπουργό μιας κυβέρνησης που καταδυναστεύει εργαζόμενους....κλπ
Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi δεν θα κρινεις εσυ την κινηση μας κυριε πετροπουλε.οπως εσυ επελεξες να μην παραβρεθεις ετσι και εμεις επιλεξαμε να υποδεχθουμε τον υπουργο.εχουμε αυτο το δικαιωμα η οχι
Costas Lappas
Costas Lappas Galatia Pouliasi Δεν χτυπώ κανέναν. Δεν μπορώ όμως να ανέχομαι πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Κι εσύ τα ξέρεις πολύ καλλίτερα απ' όλους. Που ήσαν οι όψιμοι υποστηρικτές σας, όταν κάποιες απολυόντουσαν και δεν είναι το ίδιο με την μη ανανέωση της σύμβασης. Και ποιά η στάση σου σήμερα? Σε αναφορές που γίνονται, κατά τις πληροφορίες μου, που δεν μπορώ να διασταυρώσω, αδιαφορείς και φέρεσαι εκδικητικά. Επειδή όμως αυτά δεν λέγονται σ' αυτό τον χώρο, είμαι στην διάθεσή σου όποτε θέλεις. Ξέρεις που θα με βρεις. Βέβαια, αν προκληθώ, έχω και κάποια άλλα στοιχεία, που θα αναγκαστώ να αναρτήσω. Ας το λήξουμε λοιπόν εδώ και ας μην γινόμαστε επιθετικοί, επειδή βρήκαμε κάπου μια κομματική στέγη. Αυτά έρχονται και παρέρχονται. Και μια παροιμία: όταν τσακώνονται στον βάλτο τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια.
Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi δεν καταλαβαινω σε ποιες αναφορες αναφερεσαι .σε δικες μου η καποιου αλλου.εγραφες αναφορες εννοεις
Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi και εγω ειμαι στην διαθεση σου οποτε θες την δευτερα το μεσημερι μπορεις
Costas Lappas
Costas Lappas Και βέβαια μπορώ. Ξέρεις που θα με βρεις. Σε περιμένω.
Ntina Petala
Ntina Petala Ντροπη να σπιλωνεται ο αγωνας των εργαζομενων! Αυτο και δεν θα επανελθω!
Costas Lappas
Costas Lappas Ντροπή είναι η καπήλευση των αγώνων άλλων από ριψάσπιδες. Επίσης ντροπή είναι στον βωμό του κομματικού συμφέροντος να τους κάνουμε ήρωες και μάλιστα κάποιοι που είναι γυρολόγοι των κομμάτων, εξαργυρώνοντας τους παλαιότερους αγώνες τους. Ντροπή πράγματι και καλά κάνετε και δεν επανέρχεστε, διότι τα στοιχεία, είναι συντριπτικά.
Κώστας Πετρόπουλος
Κώστας Πετρόπουλος Αν και δεν αξίζει απάντησης η Κα Πεταλά, απλά θα τις επισημάνω να επιδιώξει να έχει καλύτερη πληροφόρηση κσι να μην παρασύρεται από την κομματική της εμπάθεια.
Spyros Kapralos
Spyros Kapralos σέβομαι και τον αγώνα και την αγωνία των καθαριστριων και πραγματικά χάρηκα που διεκδικούν και κέρδισαν αυτό που έπρεπε.ομως να υποδέχεται κάνεις τον υπουργό του σκίζω τα μνημονια με λουλούδια είναι.. αμετροέπεια. Μην ξεχνάμε τους χιλιάδες ανεργους που είναι στον δρόμο . Μην ξεχνάμε τις χιλιάδες ελπίδες που θα ερχόντουσαν όταν έκλεβαν την αντιμνημονιακη ψήφο του ταλαιπωρου λαού μας.Κατα τα άλλα συμπαθέστατος ο υπουργός...
Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi βρε παιδια γιατι χαλαμε την διαθεση μας.εμεις ετσι κριναμε ετσι καναμε.δεν ζητησαμε απο κανεναν να μας ακολουθησει.και οπως λεει ο κυριος πετροπουλος 3 ειμαστε.θα πρεπει να απολογηθουμε και για αυτο.δεν γινεται ολοι να συμφωνουν με τον κυριο πετρπουλο που δεν ασχοληθηκε ποτε με τους εργολαβους και τα παιχνιδια τους.
Κώστας Πετρόπουλος
Κώστας Πετρόπουλος Εξελίσσεται βλέπω σε επαγγελματίας ψεύτης βλέπω...Δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που λες......

Babis Panotopoulos
Babis Panotopoulos Έχει δίκιο ο κος Κώστας Πετρόπουλος Γαλάτεια... έπρεπε να πάρετε και τα παιδιά σας να βγουν φωτογραφία με τον υπουργό... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: