ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Συνωμοτικά, αλλά και εποικοδομητικά για τον Γ. Ρώρο

Ε, δεν γίνεται να είναι πάντα Πρόεδρος σε κάθε συζήτηση! Γιαυτό και παρακολουθεί από τη θέση του ακροατή ο Πρόεδρος του Ε&ΕΣΠ Γιώργος Ρώρος... Έστω και έτσι, πάλι κάτι αποκόμισε για να τεθεί προς συζήτηση στο ΔΣ των Εμπόρων!


Ν. Παππάς: Ίσως και να αδικούμε τους εμπόρους στο ζήτημα της φορολογίας, αλλά θα το δούμε κι αυτό!


Ο Πρόεδρος του Ε&Ε Συλλόγου Πατρών έγινε σημείο αναφοράς από τον Υπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νίκο Παππά κατά την συζήτησή του με το ακροατήριο, εντός της αίθουσας του συλλόγου στο,άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου της πόλης.

Μιλούσε για την σύνταξη των αγροτών που από φέτος εντάσσονται στην ενιαία συνταξιοδότηση μετατασόμενοι από τον ΟΓΑ του επιδόματος φτώχειας, παόρνοντας κανονικά ότι και ένα εργαζόμενος. Όταν όμως η συζήτηση ήρθς στο αφορολόγητο, που ισχύει για τους αγρότες, κοίταξε τον Γιώργο Ρώρο, που στη φωτογραφία παρακολουθεί την συζήτηση από την θέση των μελών, ο Ν. Παππάς είπε: Ίσως και να αδικούμε τους εμπόρους στο ζήτημα της φορολογίας, αλλά θα το δούμε κι αυτό.

Φυσικά την επόμενη στιγμή ο φακός του Istologiou G. Mosxou έπιασε το παραπλεύρως συνωμοτικό στιγμιότυπο μεταξύ του Προέδρου Γ. Ρώρου και της πρώην υφυπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου. Το τι διημείφθη ουδείς γνωρίζει.  

Πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν την Σία να εξομολογούνταν την ανακούφισή της από το βάρος του Υπουργείου, μετά την αντικατάστασή της... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: