ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση Κ. Κατσουράνη - Ν. Παππά για την Παναχαϊκή

«Μοντέλο που συμβάλλει καθοριστικά στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου»

Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, ο Υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη , παρουσία του Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Παναγιώτη Σκούτα.  


«Ενημερώθηκα από τον Κώστα Κατσουράνη για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Παναχαϊκή. Η συλλογικότητα της προσπάθειας, που στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να εκφραστεί μέσω πολυμετοχικών σχημάτων με ευρεία λαϊκή συμμετοχή, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Θα έλεγα ότι αποτελεί ένα μοντέλο που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου» σημείωσε ο κ. Παππάς. 

Συμπλήρωσε παράλληλα ότι «αυτό που συμβαίνει φέτος στην Παναχαϊκή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρώ λογικό και δίκαιο το αίτημα που θα αποδίδει στον καθένα τις ευθύνες που του αναλογούν, όσον αφορά στα χρέη των παλιών ΠΑΕ. Είναι λογικό και δίκαιο μια νέα συλλογική προσπάθεια να μην υπονομευθεί από κακές ή και εγκληματικές επιλογές προηγούμενων ιδιοκτητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: