ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

1.666 τακτικές θέσεις στα νοσοκομεία - Τρέξτε να χτίστε!

Φωτογραφικό στιγμιότυπο, από την πρόσφατη εξέλιξη του επαναστατικού προστσές των... κομμουνισταράδων του ΠΑΜΕ με τους... γνήσιους αγωνιστές του βαθέως κράτους του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ των Σαμαροβενιζέλων, του Άδωνι και του Γρηγοράκου!


Εικόνες που μας έκαναν να ντρεπόμαστε με  την... συνύπαρξη συνεπών αγωνιστών, φίλων και πρώην συντρόφων με το Πετροπουλαίϊκο! 


Aπεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην κάλυψη με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. 

Στον επόμενο μήνα αναμένεται η έκδοση του Φύλλου Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το γνωστό ΦΕΚ, για να γίνει νόμος η Προκήρυξη, που περιλαμβάνεται στην απόφαση. 

Η... κακιά κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ, πάλι δεν τα έκανε καλά! Εγκαταλείπει την Δημόσια Υγεία, τα Νοσοκομεία, τα δημόσια Ιατρεία, τις τουαλέτες τους, τις αποθήκες τους, τους κήπους τους  και όλους όσους οδύρονται και πασχίζουν στα Καραβάνια της ντροπής των ΠΑΣΟΚων, που ανακάλυψαν τις νοσοκομειακές ανάγκες μόλις ανέλαβε η νέα κυβέρνηση το 2015, των ΠΑΣΟΚων του βαθέως Σημιτικού κράτους που εκφύλισε κάθε έννοια Σοσιαλισμού και λαϊκής συμμετοχής. 

Των Σαμαροβενιζέλων του Άδωνι και του Γρηγοράκου, που διέλυσαν και απορφάνισαν από προσωπικό τα νοσοκομεία, που θέσπισαν εισιτήριο εισόδου για τα νοσκομεία κ.α.π. Και μαζί τους, με τους κατά συνθήκη υβριστές του Υπουργείου, από την πλευρά του ΠΑΜΕ, που τελευταία έρχεται σε συχνωτισμό και συναγωνισμό με τα γκρουπούσκουλα των αριστεριστών πάσης φύσης, για να αποδείξουν ποιος είναι πιο αριστερός. Και ποιος μπορεί να χτίσει πιο πολές πλίθες στην πόρτα του Υπουργείου Υγείας. Για τέτοια κατάνται μιλάμε.

Και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες, που μας έκαναν να ντρεπόμαστε με αυτή την... συνύπαρξη συνεπών αγωνιστών, φίλων και πρώην συντρόφων με το Πετροπουλαίϊκο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: