ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Χιονιάς μεν, αλλά από αύριο και την Κυριακή καλυτέρευση




Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου παραμένει ανοικτή με 5 έως 2 Μποφόρ

Με χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2016 η Ελλάδα.
Χιονοπτώσεις και παγετός αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στην Αττική χιόνια θα πέσουν στα βόρεια του νομού και κατά περιόδους μέσα στην Αθήνα. Στα ορεινά της Αχαΐας επικράτησε παγετός και ντύθηκαν στα λευκά οι περιοχές. Από το Σάββατο το μεσημέρι αύριο προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των δυσμενών καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με την Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία.

Σε ισχύ είχε τεθεί και σήμερα το απαγορευτικό απόπλου σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, λόγω των βορειανατολικών ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο που έφθαναν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για βορειοανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Επίσης κλειστές ήταν οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Βόλος-Σποράδες, Αλεξανδρούπολη, Σαμοθράκη.

Στη γραμμή Καβάλα-Πρίνου τα δρομολόγια γίνονται με ειδικό δελτίο και μόνο κατ' έγκριση του πλοιάρχου. Οι ταξιδιώτες καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.

Στο Ρίο θα επικρατήσουν άνεμοι ανατολικοί από  5 έως 2 Μποφόρ και θερμοκρασίες ήπιες από 6 έως 2 βαθμούς Κελσίου. Η γ΄φυρα παραμένει ανοικτή για τους ταξιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: