ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Σερεμέτης: «Μέσ' στον Ιανουάριο μεταστέγαση του 409

«Ξεκινώντας το νέο έτος θα αρχίσει η παραλαβή του κτιρίου. Όροφος-όροφος, που ολοκληρώνεται, θα αρχίζει και το τελικό του καθάρισμα, με την έννοια ότι πρέπει να γίνει υγειονομικός καθαρισμός και στην συνέχεια θα τίθεται σε χρήση μετεγκατάσταση κλινικών στους ορόφους του Αγ. Ανδρέα» (Φωτογραφία νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα).
Εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα υπάρξουν προσλήψεις προσωπικού ασφαλείας για την φύλαξη του κτιρίου και των υπόλοιπων χώρων - Αντίστοιχα θα υπάρξει προκήρυξη για να προσληφθούν άτομα για την διανομή του φαγητού
 
 
Παραδόθηκε το επταώροφο κτίριο του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και πλέον τα κλειδιά δόθηκαν στις «Κτιριακές Υποδομές», ύστερα από την αποχώρηση του εργολάβου την Δευτέρα.
 
«Στο πολυώροφο η μόνη εκκρεμότητα, που υπήρχε ήταν ο εξοπλισμός. Αυτός ήρθε, παρελήφθη από τον εργολάβο και τοποθετήθηκε στα σημεία, που πρέπει και πλέον όλες οι εργασίες, έχουν ολοκληρωθεί. Ο εργολάβος αναχώρησε με όλο του τον εξοπλισμό την Δευτέρα και το παρέδωσε στις «Κτιριακές Υποδομές», την εταιρεία, που έχει την επίβλεψη του έργου, προκειμένου να προχωρήσει την παράδοση του σε εμάς για να αρχίσουμε να το λειτουργούμε», δήλωσε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» Θεόδωρος Σερεμέτης. 
 
«Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία , γιατι πρέπει να περάσουμε από όλους τους χώρους και να ελέγξουμε το κάθε τι, από τον εξοπλισμό μέχρι τους διακόπτες και μετά να παραλάβουμε το κτίριο», με τον κ. Σερεμέτη να τονίζει ότι χρειάζονται δεκαπέντε μέρες για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δουλειά.
 
«Ξεκινώντας το νέο έτος θα αρχίσει η παραλαβή του κτιρίου. Όροφος-όροφος, που ολοκληρώνεται, θα αρχίζει και το τελικό του καθάρισμα, με την έννοια ότι πρέπει να γίνει υγειονομικός καθαρισμός και στην συνέχεια θα τίθεται σε χρήση μετεγκατάσταση κλινικών στους ορόφους», ενώ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος υπογραμμίζει ότι τις ίδιες μέρες θα έχει ξεκινήσει στα υπόγεια του κτιρίου να λειτουργεί το μαγειρείο του νοσοκομείου και θα διανέμεται από εκεί το φαγητό προς το «409» νοσοκομείο, «όπως θα ξεκινήσει να γίνεται και η πλύση του ιματισμού στα υπόγεια του κτιρίου, με το αντίστοιχο εξοπλισμό να είναι ήδη εγκατεστημένος».
 
Εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα υπάρξουν προσλήψεις προσωπικού ασφαλείας για την φύλαξη του κτιρίου και των υπόλοιπων χώρων, και αντίστοιχα θα υπάρξει προκήρυξη για να προσληφθούν άτομα για την διανομή του φαγητού. Να αναφέρουμε ότι την 1η Δεκεμβρίου, που βρέθηκε στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ξεναγήθηκε στους χώρους του επταώροφου κτιρίου, κάνοντας λόγο για ένα κτίριο «κόσμημα». Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι το κτίριο χρειάστηκε να εκκενωθεί τον Ιούνιο του 2008 για να θωρακιστεί από τις σοβαρές ρωγμές, που προκάλεσε ο σεισμός της 8ης Ιουνίου εκείνης της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: