ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Έχει 470.000 ευρώ χρέη στο ΙΚΑ και αλλοδαπούς

470.000 ευρώ χρέη στο ΙΚΑ και αλλοδαπούς υπαλλήλους έχει η σύζυγος του «Καιάδα» (pics)
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η Ευγενία Χρήστου έχει αναλάβει και η ίδια καθήκοντα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς από το Φεβρουάριου του 2011 είναι υπεύθυνη του μετώπου Γυναικών του κόμματος.


Η Ευγενία Χρήστου-Γερμενή έχει αναλάβει και η ίδια καθήκοντα στο κόμμα της ΧΑ, καθώς από το Φεβρουάριου του 2011 είναι υπεύθυνη του μετώπου Γυναικών του κόμματος



Η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή (βλέπε φωτογραφία) που είναι γνωστός και ως "Καιάδας" διαθέτει τέσσερις φούρνους στους οποίους απασχολεί 15 Αλβανούς κι έχει παραλείψει να πληρώσει στο ΙΚΑ 470.000 ευρώ! 

Τη σοκαριστική αποκάλυψη για την επιχείρηση της συζύγου Γιώργου Γερμενή κάνει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Χρήστος Παπαχρήστος, σύμφωνα με έγγραφο του ΙΚΑ η σύζυγος του χρυσαυγίτη βουλευτή, Ευγενία Χρήστου διαθέτει με τον πατέρα της ονόματι Χρήστου Ανδρέα, οικογενειακή επιχείρηση αρτοσκευασμάτων.

Όπως αποκαλύπτεται από το εν λόγω έγραφο, η επιχείρηση απασχολεί 15 Αλβανούς και εδώ και καιρό έχει ξεχάσει να πληρώσει τις ασφαλιστικές εισφορές με αποτέλεσμα το ποσό της οφειλής να έχει ανέλθει στα 470.00 ευρώ! 
 
Η οικογενειακή επιχείρηση διαθέτει τέσσερις φούρνους, δυο στην περιοχή της Αθήνας, ένα στον Πειραιά και ένα στον Νέο Κόσμου, επί της οδού Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, στην επιχείρηση εργαζόταν και ο ίδιος ο Γερμενής, ο οποίος δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα με τους Αλβανούς υπαλλήλους... παρά το ότι το κόμμα του πρεσβεύει το αντίθετο.

Τέλος, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", η Ευγενία Χρήστου έχει αναλάβει και η ίδια καθήκοντα στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς από το Φεβρουάριου του 2011 είναι υπεύθυνη του μετώπου Γυναικών του κόμματος.
 
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: