ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Διεκδικεί την πρώτη θέση ο Ν. Κοντοές, αλλά χρειάζεται και την ψήφο σας

Ο Νίκος Κοντοές, φιγουράρει επάξια ως πρόσωπο της χρονιάς στην Πάτρα, διεκδικώντας την ψήφο μας.


Φίλοι και γνωστοί του Νίκου Κοντοέ, ήδη κινητοποιούνται για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του


Ως πρόσωπο της χρονιάς που φεύγει έχει προταθεί ο Νίκος Κοντοές, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ, στην ετήσια επιλογή προσώπων της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπό τον τίτλο: 





Απ' ότι έγινε γνωστό βρίσκεται στην δεύτερη θέση και για λίγες δεκάδες ψήφους μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, διεκδικεί επαξίως την πρώτη θέση. 

Φίλοι και γνωστοί του Νίκου Κοντοέ, ήδη κινητοποιούνται για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, καθώς γίνεται καθημερινά αναγνωρίσιμος λόγω του έργου που προσφέρει στην πόλη από την θέση του Διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠΑ, αλλά και την κοινωνική προσφορά του από πολλές άλλες θέσεις.

Κάνετε ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο   http://www.prosopaxronias.gr/vote-confirm/5cb408759a592cbd6c460d1c7c71836e00dd95d2
και ψηφίστε τον Νίκο Κοντοέ, τον απλό άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας. 

Τον Νίκο Κοντοέ της κοινωνικής αριστεράς και συμπαραστάτη στο αίτημα των Πατρινών που χρονίζει από σαρανταετίας και αφορά την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στην πόλη της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: