ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Στα λευκά η χώρα, αλλά Πρωτοχρονιά με αίθριο καιρό


Χιόνια, πάγος και πολικές θερμοκρασίες, κυριαρχούν σε ολόκληρη τη χώρα.  Αναμένονται βοριάδες που θα φτάνουν και τα 10 μποφόρ στο Αιγαίο. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει ως και 6 βαθμούς υπό το μηδέν. Ο χιονιάς θα συνεχιστεί και την Παρασκευή σήμερα, με σταδιακή βελτίωση απο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Στα λευκά ντύθηκε η Αττική και η υπόλοιπη χώρα στα ορεινά. Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται για Ε.Ο. Καλαβρύτων - Διακοπτού (μέσω Ι.ΜΜ. Σπηλαίου). Ε.Ο. Καλαβρύτων - Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας). Ε.Ο. Ακράτας – Ζαρούχλας, από 18ο χλμ. Επ. Ο. Καλαβρύτων - Χιον. Κέντρου.
Επ. Ο. Καλαβρύτων - Αιγίου (μέσω πτέρης). Επ. Ο. Πούντας - Καλαβρύτων, από 7ο έως 16ο χλμ.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ:
 
Την Παρασκευή 30-12-2016: Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και των Κυκλάδων. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Θα κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα ηπειρωτικά. Στα βόρεια τοπικά ολικός.

Το Σάββατο 31-12-2016: Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια αίθριος. Στα υπόλοιπα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές καθώς και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και των Κυκλάδων και πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές της Εύβοιας. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, και στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός τοπικά ισχυρός στα ηπειρωτικά.

Την Κυριακή 01-01-2017 - Πρωτοχρονιά: Καιρός: Γενικά αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Αυξημένες νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο. Σε Κυκλάδες και Κρήτη τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: