ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα πάλι ενεργοποιηθήκε

Παρέμεινε το κοινό και και άκουσε τον υπουργό Ν. Παππά, μέχρι το τέλος, όχι μόνον της ομιλίας του αλλά και του πλούσιου διαλόγου που ακολούθησε μαζί του μετά από αυτήν, όπου έλαβαν μέρος πολίτες από το ακροατήριο.


Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με ομιλητή τον υπουργό Νίκο Παππά, υπήρξε έκπληξη, παρά τους δισταγμούς της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ


Σημειώνοντας απόλυτη επιτυχία, σε ημέρα κενή και μετά το Χριστουγεννιάτικο τριήμερο, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με ομιλητή τον υπουργό Νίκο Παππά, υπήρξε έκπληξη, παρά τους δισταγμούς της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά απεδείχθη ότι ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ, που ακόμη δεν έχει εντοπιστεί για να καταγραφεί ενδελεχώς από το κόμμα, είναι αυτός που στα δύσκολα παίρνει την υπόθεση στα χέρια του. 

Παρέμεινε και άκουσε τον υπουργό μέχρι το τέλος, όχι μόνον της ομιλίας του αλλά και του πλούσιου διαλόγου που ακολούθησε μαζί του μετά από αυτήν, όπου έλαβαν μέρος πολίτες από το ακροατήριο. Κατάμεστη η αίθουσα του Ε&ΕΣ Πάτρας, δεν έφθασε να χωρέσει όλους τους όσους παραστάθηκαν και εκ των πραγμάτων, ο προθάλαμος που αποτελεί μία αίθουσα ακόμη, κατεκλύσθη από το κοινό, που άκουγε με ευλάβεια. 

Περισσότερα για την ομιλία του υπουργού Ν. Παππά, αύριο σε ανάρτηση του Istologou G. Mosxou.

Να τονίσουμε μόνον ότι το κλίμα που κατεγράφη από το πρωινό της άφιξης του στην Πάτρα και της επίσκεψής του σε φορείς της πόλης, όπως το Πανεπιστήμιο, τα ΕΛΤΑ κ.α. ήταν θετικό. 

Χαρακτηριστικά δε, η επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ, στην Οβρυά, οι εργαζόμενοι του επιφύλαξαν μία εκπληξη, που αφορούσε δώρο με το σήμα του Ταχυδρομείου, τον δρομέα. Κια από κει βρήκε την ευκαιρία να πει πως σκοπός της Κυβέρνησης είναι η προώθηση και ανάπτυξη του δημόσιου φορέα των Ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού, που υπήρξε πυκνό,  περιλαμβάνονταν οι παρακάτω συναντήσεις:

  • 9:30 πμ Επίσκεψη στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και συνάντηση με τη διοίκηση του φορέα.
  • 10:30 πμ Επίσκεψη στην έδρα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και συνάντηση με τη διοίκηση του ιδρύματος.
  • 11:30 πμ Επίσκεψη στο αυτοματοποιημένο κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ στην Οβρυά όπου θα συναντηθεί με εργαζομένους των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
  • 12:45 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.
  • 14:00 Συνάντηση με τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία του Συνδέσμου.
  • 19:00 Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και του ΟΕΒΕΣΝΑ στα του γραφεία Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: