ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Δ. Παπαδημούλης: Θλιβερή η Ν.Δ. έκανε πίσω με το "μπου" του Σόιμπλε


«Θλιβερή η Ν.Δ., έκανε πίσω και άλλαξε γνώμη με το «μπου» του Σόιμπλε» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για την αλλαγή στάση της Ν.Δ. αναφορικά με το επίδομα στους συνταξιούχους, ενώ αναρωτήθηκε για το ποια θα είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης άραγε αν γινόταν αύριο γίνουν κυβέρνηση στα καίρια ζητήματα της ελάφρυνσης του χρέους, ή για τα πρωτογενή πλεονάσματα; 


Απαντώντας σε ερώτηση για την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου επεσήμανε ότι στις διευκρινίσεις που δόθηκαν «δεν περιλαμβάνονται δεσμεύσεις για επιπλέον μέτρα», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαδημούλης.

Αναφερόμενος στον «κόφτη» ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι «είναι ψηφισμένος εδώ και καιρό και παρόλο που συχνά ακούγεται ότι θα ενεργοποιηθεί δεν ενεργοποιείται και αυτό γιατί υπάρχει υπεραπόδοση εσόδων κυρίως από τη διεύρυνση τη χρήσης του πλαστικού χρήματος».

Ενώ άσκησε κριτική στον τρόπο που αντιπολιτεύεται η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας. Δεν μπορεί η Ν.Δ. «Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή να μας κατηγορούν  ότι πάμε σε ρήξη με τους δανειστές και Τρίτη Πέμπτη Σάββατο ότι υποτασσόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

Επικαλέστηκε μάλιστα τον κ. Στουρνάρα που λέει ότι "το 2017,2018 και 2019 ότι θα έχουμε ανάπτυξη 3% και μείωση της ανεργίας υπό την προϋπόθεση ότι θα κλείσει χωρίς καθυστερήσεις η β’ αξιολόγηση".

Ενώ κάλεσε σε συναίνεση καθώς όπως υποστήριξε «χρειάζεται μυαλό, κοινή λογική και τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση και όχι εκλογές» συμπληρώνοντας ότι, παρά τις διαφορές το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι οι εκλογές τη στιγμή μάλιστα που στη γειτονιά μας κυριαρχεί η αποσταθεροποίηση είπε αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις και στην πολιτική του κ. Ερντογάν.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: