ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Στο Πρώτο Ειδικό Σχολείο της Καλαμάτας ο Αλ.Τσίπρας

«Αυτά τα δώρα είναι τα πιο ωραία και τα πιο ελπιδοφόρα, η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας σε δύσκολες συνθήκες είναι να βλέπουμε αυτή τη ζεστασιά και αυτό το χαμόγελο...».


Έγιναν 9.500 διορισμοί εκπαιδευτικού προσωπικού, δημιουργήθηκαν 578 τμήματα πανελλαδικά, εκ των οποίων στην Πελοπόννησο 43 και ιδρύθηκαν 6 νέες σχολικές μονάδες!


Στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ομιλία, με την ευκαιρία της παράδοση του αυτοκινητοδρόμου, ενός από τους πέντε πολυθρύλητους οδικούς άξονες.

Τον Αλ. Τσίπρα υποδέχθηκαν τα παιδιά του σχολείου τα οποία τον γέμισαν με δώρα που είχαν φτιάξει τα ίδια, ενώ έψαλαν και τα κάλαντα.

«Αυτά τα δώρα είναι τα πιο ωραία και τα πιο ελπιδοφόρα, η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας σε δύσκολες συνθήκες είναι να βλέπουμε αυτή τη ζεστασιά και αυτό το χαμόγελο. Σε αυτή τη ζωή όποιος δίνει παίρνει» είπε ο πρωθυπουργός.

Επισήμανε ότι φέτος καταβλήθηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος για την ειδική αγωγή και σημείωσε ότι έγιναν 9.500 διορισμοί εκπαιδευτικού προσωπικού, δημιουργήθηκαν 578 τμήματα πανελλαδικά, εκ των οποίων στην Πελοπόννησο 27 πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, 16 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ιδρύθηκαν 6 νέες σχολικές μονάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: