ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Από Ιανουάριο η σταδιακή λειτουργία του πολυώροφου του Αγίου Ανδρέα

Τον Ιανουάριο η σταδιακή λειτουργία του πολυώροφου  του Αγίου Ανδρέα, εκτιμά ο Διοικητής του Νοσοκομείου-Ποιες κλινικές θα μεταφερθούν πρώτες Από τον Φεβρουάριο πιο ολοκληρωμένη η διαδικασία
 
Οι εργασίες ανακατασκευής του πολυώροφου του ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας" ολοκληρώθηκαν, οχτώ χρόνια μετά τον σεισμό που του προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Ο εργολάβος έχει αποχωρήσει και αυτό που απομένει είναι η διαδικασία της παράδοσης παραλαβής και φυσικά η λειτουργία του.

 
Ο Διοικητής του ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας" Θεόδωρος Σερεμέτης αναφέρει στο thebest.gr ότι η διαδικασία της παράδοσηςπαραλαβής του κτιρίου, αφού ελεγχθεί από τις αρμόδιες επιτροπές , θα ξεκίνήσει και θα ολοκηρωθεί τον Ιανουάριο (περίπου μέχρι τα μέσα του μήνα εκτιμά ότι το πολυώροφο θα έχει παροδοθεί) κι απο εκεί και μετά θα ξεκινήσουν οι μεταφορές των κλινικών. Σύμφωνα με τον Διοικητή οι πρώτες κλινικές που θα μεταφερθούν στο νέο κτίριο θα είναι οι καρδιολογική και η παθολογική. Θα ακολουθήσουν αυτές του 409 και από την άνοιξη και μετά το Νοσημάτων Θώρακος.

Ο Θ. Σερεμέτης δηλώνει στο thebest.gr ότι κάθε όροφος που θα ετοιμάζεται θα παραδίδεται σε χρήση και υπολογίζει ότι τον Φεβρουάριο το κτίριο θα περάσει από τη σταδιακή στην πιο ολοκληρωμένη λειτουργία του και στην τελική και απόλυτα ολοκληρωμένη φάση μετά και τη μεταφορά του Νοσημάτων Θώρακος ,γύρω στον Απρίλιο.

Το κόστος για τις μεταφορές και τις αναδιαμορφώσεις των χώρων των κλινικών υπολογίζεται σε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και σύμφωνα με τον Διοικητή αυτό θα καλυφθεί από το Υπουργείο, είτε αυξάνοντας τον τακτικό προϋπολογισμό , είτε δίνοντας έκτακτη χρηματοδότηση.

Πηγή: http://www.thebest.gr/ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: