ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η σιωπή του αρχηγού



Την πόρτα του Εισαγγελέα Διαφθοράς θα περάσουν σε λίγες ημέρες ο νυν και ο πρώην δήμαρχος Ευόσμου - Κορδελιού για να καταθέσουν για την «τρύπα» 14 εκατ. ευρώ που βρέθηκε στα ταμεία του δήμου ύστερα από έλεγχο του ΣΔΟΕ.

 Ο σημερινός δήμαρχος Πέτρος Σούλας είναι και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ., ενώ στο «γαλάζιο» στρατόπεδο ανήκει και ο πρώην δήμαρχος Ευστάθιος Λαφαζανίδης.

Επί ημερών τους, στη δημαρχία φαίνεται να στήθηκε μια επικερδής «μηχανή» για ορισμένους, αφού, σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, η δημοτική αρχή επί σειρά ετών δεν έκανε τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να εισπράξει ποσά από ρυμοτομικές πράξεις διαχείρισης υπεδάφους, από ανακύκλωση υλικών αλλά και από τη βεβαίωση οφειλών προς της ΔΕΗ.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ο εν λόγω δήμος να εμφανίζει ζημιές ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με δεδομένο ότι οι δύο δήμαρχοι είναι στελέχη της Ν.Δ., καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση και να δώσει εξηγήσεις για το θέμα αυτό.

«Αναρωτιόμαστε αν η "Συμφωνία Αλήθειας" του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει και τη λογοδοσία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, από την οποία έχει ζημιωθεί ενδεχομένως με εκατομμύρια ευρώ ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Βόρειας Ελλάδας.

Άραγε, με τέτοιους "άριστους" ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης να φέρει το "νέο" στην πολιτική; Καλούμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. να πάρει θέση και να δώσει εξηγήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και όλοι αναμένουμε την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Πηγή: Η Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: