ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Βροντερό «ΟΧΙ» των εμποροϋπαλλήλων της Πάτρας


Ο επικεφαλής της παράταξης "Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι" Σάββας Τζάκης μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του στο άνοιγμα των καταστημάτων την δεύτερη ημέρα του νέου έτους, τονίζοντας ότι «από παλιά 2 Ιανουαρίου ήταν κλειστά τα καταστήματα, υπήρχε θεσμικό πλαίσιο».
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, Κυριακή 1 Ιανουαρίου και Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά
Oι «Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι» καταγγέλλουν  πως πολυκαταστήματα της Πάτρας επιχειρούν να "σπάσουν" το εορταστικό ωράριο, που ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο, και προσανατολίζονται να ανοίξουν την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους τους πως θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι" Σάββας Τζάκης μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή του στο άνοιγμα των καταστημάτων την δεύτερη ημέρα του νέου έτους, τονίζοντας ότι «από παλιά 2 Ιανουαρίου ήταν κλειστά τα καταστήματα, υπήρχε θεσμικό πλαίσιο. Τώρα τελευταία υπάρχει ένας νέος νόμος, ο οποίος ανοίγει ένα παράθυρο σε αυτές τις πολυεθνικές να ανοίγουν εκείνη την ημέρα, κάτι το οποίο μας βρίσκει αντίθετους, και θα πούμε ΟΧΙ.»
Η παράταξη έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, το Εργατικό Κέντρο, την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και με άλλους φορείς, «ώστε να πάψει αυτή η ασυδοσία των πολυεθνικών, που θέλουν με αθέμιτους τρόπους να κλείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», υπογράμμισε ο κ. Τζάκης.

Αυτό, που αναφέρει είναι ότι θα πρέπει να μπει ένα πλαίσιο και κανόνες στην αγορά, «γιατι οι πολυεθνικές θέλουν να εξοντώσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να αφήσουν εμάς τους εμποροϋπαλλήλους στην ανεργία. Δεν μπορούν να αντέξουν τόσο μεγάλο κόστος λειτουργίας οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όταν ανοίγουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, όταν τους βάζουν να εργάζονται εξαντλητικά ωράρια κι όταν τους κόβουν τις αργίες και τους αναγκάζουν τώρα πια να δουλεύουν τις αργίες και τις Κυριακές» εξηγεί ο επικεφαλής των «Ελεύθερων Εμποροϋπαλλήλων».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πάτρα επέστρεψε στο εορταστικό ωράριο, με τα καταστήματα να είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα μέχρι και την Πέμπτη.  Την Παρασκευή σήμερα λειτούργησαν με συνεχές ωράριο 9 το πρωί με 9 το βράδυ, ενώ παραμονή Πρωτοχρονιάς αύριο από τις 9 έως και τις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, Κυριακή 1 Ιανουαρίου και Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: