ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Μαύρα μαντάτα για τον π. Υφ. Υγείας επί ΝΔ, Μ. Σαλμά




Χρέωναν τις εξετάσεις αρθροσκόπησης των 20 λεπτών της ώρας, ως νοσηλεία δύο ημερών και έτσι ανέβαζαν την τιμή!


Αρθροσκοπήσεις των 150 ευρώ χρεώνονταν 1500 και τώρα το ΚΕΣΥ ετοιμάζει να στείλει ... λυπητερή σε συστεγαζόμενο ιατρείο με της γυναίκας του

Μαύρα μαντάτα για τον π. Υφυπ. Υγείας επί ΝΔ, Μάριο Σαλμά. Η εταιρεία  ιατρικών συμφερόντων, στην οποία μετέχει ως δικηγόρος  η σύζυγός του θα υποχρεωθεί να επιστρέψει το ποσόν της τάξης περίπου εκατομμυρίου ευρώ, καθώς επί ένα χρόνο υπερτιμολογούσε αρθροσκοπήσεις που έκανε με αποτέλεσμα να ζημιώσει το Δημόσιο.

Το ΚΕΣΥ που συνήλθε, απ' ότι μαθαίνει το Istologio G. Mosxou ετοιμάζεται να του στείλει την... λυπητερή!

Ο εν λόγω  ιατρός, είχε συγκροτήσει συστεγαζόμενα ιατρεία, με συμμετέχοντες το ιατρείο του και  μία εταιρεία με μέτοχους την σύζυγό του, έναν λογιστή και έναν γιατρό. Τις αρθροσκοπήσεις που πραγματοποιούσε η εταιρεία των τριών τις κοστολογούσε σε 1500 ευρώ την μία!

Με την συγκρότηση του ΚΕΣΥ, επανεξετάσθηκαν και απεδείχθη ότι το κοστολόγιό τους δεν ξεπερνούσε τα 150 ευρώ, αφού σε αυτό το ποσόν έριξε την τιμή που αφορά όλους τους γιατρούς.

Το κόλπο σε αυτήν την υπερκοστολόγηση ήταν ότι η εταιρεία χρέωνε τις εξετάσεις των 20 λεπτών της ώρας, ως νοσηλεία δύο ημερών και έτσι ανέβαζαν την τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: