ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

O Nικολούδης εντόπισε 10 δις ευρώ καταθέσεις Ελλήνων πολιτικών σε τράπεζες του εξωτερικού!

 
Ο Γκίκας Χαρδούβελης την εποχή που ήταν Υπουργός Οικονομικών του Αντώνη Σαμαρά. Κι έπειτα ψάχνονται στη ΝΔ, γιατί έχασαν παταγωδώς στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015!
 
 
Τέτοιους σαν τον Χαρδούβελη εάν καταφέρει να τους ακουμπήσει ο Νικολούδης θα γίνει εθνικός ήρωας, κάτι ανάλογο με αυτό που γίνεται σήμερα με το Γιάνη Βαρουφάκη
 
Σοκάρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται «στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί».
 
Η συγκεκριμένη αποκάλυψη δημοσιεύεται στο ίδιο φύλλο που φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον Χαρδούβελη που έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό. Εάν επαληθευθούν οι εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών για τα 10 δις των Ελλήνων πολιτικών σε τράπεζες του εξωτερικού και μάλιστα σε καιρό Μνημονίων θα προκληθεί πάταγος στην πολιτική ζωή του τόπου.
 
Αυτοί δεν είναι πολιτικοί αλλά μεγαλομαφιόζοι, όταν βγάζουν τα χρήματά τους σε τράπεζες του εξωτερικού, την στιγμή που ως πολιτικοί καλούν τους πολίτες να σφίγξουν το... ζωνάρι τους και να υπομείνουν νέα δάνεια για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών.
 
Σε περίπτωση που καταφέρει να τους ακουμπήσει ο Νικολούδης θα γίνει εθνικός ήρωας, κάτι ανάλογο με αυτό που γίνεται σήμερα με το Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Στο μεταξύ σήμερα μιλώντας στο Star ο Γκίκας Χαρδούβελης δικαολογήθηκε ότι τα λεφτά που έβγαλε αδήλωτα σε ξένη τράπεζα μεταξύ των δύος εκλογών του 2012 και εντός του διστήματος σε δόσεις κάτω των δέκα χιλιάδων, δεν έπεισε για την αλήθεια των λεγόμενών του και παραπέμπεται στην Επιτροπή, αφού αυτά τα χρήματα  τα δήλωσε εκ των υστέρων στη δήλωση του Πόθεν Έσχες του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: