ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο δήμαρχος Πατρέων δεν ζητά πολλές προσλήψεις, μόνον τόσες όσες να στελεχωθεί μία μεγάλη βιομηχανία !


Δημότες που έμαθαν την απαίτηση Πελετίδη για πρόσληψη 551 εργαζομένων στο Δήμο Πατρέων αναρωτήθηκαν: Μήπως σκοπεύει να ανοίξει βιομηχανία ο Δήμος, που ζητά τόσες προσλήψεις;


Στην εισήγησή του ο Κ. Πελετίδης, πιστός στην γραμμή του ΚΚΕ, αγνοεί την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών της!


Εισηγητής στο τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων: «Προσλήψεις προσωπικού, για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου», ήταν σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου, για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου χρειάζονται μόνον 551 προσλήψεις, δηλαδή τόσες, όσες για να στηθεί ένα μεγάλο εργοστάσιο, που φυσικά σήμερα δεν υφίσταται, όχι στην Πάτρα, αλλά ούτε και σε επίπεδο περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς!

Στην εισήγησή του ο Κ. Πελετίδης, πιστός στην γραμμή του ΚΚΕ, αγνοεί την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας και των πολιτών της και προτείνει:

 «Ο Δήμος μας έχει ανάγκη 551 (σ.σ: ναι ακριβώς 551, ούτε παραπάνω, μήτε παρακάτω) εργαζομένων για να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του με μόνιμο προσωπικό. Παρόμοιο αίτημα έχει ψηφιστεί ομόφωνα και από το Δήμο (533/2014 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).

Να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι που είναι με ελαστικές σχέσεις εργασίας Να προσληφθούν οι 34 εργαζόμενοι (πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ) της ΔΕΥΑΠ (υπ. αρ. 746/20748/30-2-2015 προς Υπουργό Εσωτερικών κ. Βούτση),  Προς ενημέρωση του Σώματος δίνουμε το υπ’ αρ/ 17521/3-3-15 Υπηρεσιακό Σημείωμα της ΔΕΥΑΠ, που αφορά την αδυναμία κάλυψης της γραμμής των βλαβών από το υπάρχον προσωπικό.
 Είναι απαραίτητη η στελέχωση της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών των Δήμων με πλήρες προσωπικό σε μόνιμες θέσεις εργασίας, πλήρη μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα. Χρηματοδότηση όλων των υπηρεσιών και παροχών των Δήμων από τον κρατικό προϋπολογισμό. Όχι σε τέλη, φόρους, χαράτσια στο λαό.

Είναι ώρα να σταματήσει η ικανοποίηση αναγκών του Δήμου από συμβασιούχους, από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και από Κοινωφελείς Συνεταιριστικές Οργανώσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ). Είναι ο δούρειος ίππος για την ιδιωτικοποίηση κοινωνικών δομών του Δήμου.
Πρέπει να δοθεί άμεσα  λύση στο κρίσιμο αυτό θέμα, για να έχει ο η λαϊκή οικογένεια της πόλης αυτό που δικαιούται και οι εργαζόμενοι σταθερή δουλειά με δικαιώματα».

Υπέρ ψήφισαν η παράταξη της πλειοψηφίας Πελετίδη (ΚΚΕ) και οι παρατάξεις Δημαρά, Παναγιωτόπουλου, Πατούχα και Ντρίνια, λευκό η παράταξη Χριστόπουλου και κατά η παράταξη Σπαρτινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: