ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Με καταθέσεις στεφανιών ΣΥΡΙΖΑ, Αντίσταση Πολιτών και ΡΑΠ ανθρώπινη Πόλη, τίμησαν το Πολυτεχνείο

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταθέτουν στεφάνι στο Παράρτημα Πάτρας.


Β. Χατζηλάμπρου: 41 χρόνια μετά, το μήνυμα είναι αγώνας για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή, για πραγματική μεταπολίτευση του λαού μας

Με κατάθεση στεφάνων, στο π. Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών από τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου, αλλά και από την παράταξη του κόμματος «Αντίσταση Πολιτών Δυτ. Αχαΐας» με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Γαβριηλίδη, όπως και από τον Κώστα Σπαρτινό, επικεφαλής της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, και τον εκπρόσωπο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, τιμήθηκε σήμερα στις 12.30 μμ η μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου.

Οι φοιτητές τους υποδέχθηκαν με θερμά επίκαιρα συνθήματα, σχετικά με το Πολυτεχνείο, αλλά και με την σημερινή κατάσταση και την απόφαση για αγώνα ενάντια στην λαίλαπα των μνημονίων.
Νωρίτερα οι επικεφαλής των παραπάνω φορέων κατέθεσαν στεφάνι έξω από την είσοδο της πρώην Ασφάλειας Πάτρας, άντρου βασανιστηρίων πατριωτών στα χρόνια της Δικτατορίας των επίορκων αξιωματικών.

Στο μεταξύ με αφορμή τη σημερινή επέτειο εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν η έκφραση του παλλαϊκού αιτήματος για “Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία”, για πραγματική δημοκρατία και λευτεριά του λαού. Ο “νόμος και τάξη” που υπήρχε τότε ανατράπηκε. 

Σήμερα, 41 χρόνια μετά, ζούμε μια σύγχρονη εκδοχή του “νόμος και τάξη”, με τη νεολαία να μπαίνει και πάλι στο στόχαστρο της καταστολής και την κοινωνία να διαλύεται τέσσερα χρόνια τώρα από τις μνημονιακές πολιτικές. 

Το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι όχι απλώς επίκαιρο αλλά και ζωντανό, για να σταθεί όρθια η χώρα μας και η κοινωνία, για να έχει μέλλον η νεολαία μας, για να μην κυριαρχήσει ο φόβος. 

 
Αγώνας για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή, αγώνας για πραγματική μεταπολίτευση του λαού μας». 

Οι καταθέσεις στεφανιών συνεχίστηκαν και από άλλες πολιτικές και αυτοδιοικητικές παρατάξεις, 
όπως η "Ανυπότακτη Πολιτεία" του Χρ. Πατούχα 

και του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων   "Πέτρινα Χρόνια" που προσήλθε με αντιπροσωπεία αγωνιστών με επικεφαλής των νέο πρόςδρό του Θανάση Κολλιτσίδα.

Στη φωτογραφία δεξιά ο Θανάσης Κολλιτσίδας των "Πέτρινων Χρόνων" χαιρετά με τα την κατάθεση του στεφανιού του.

















  Δεξιά η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Βουλευτές Αχαΐας Β. Χατζηλάμπρου και Μ. Κανελλοπούλου, συνοδευόμενοι από μέλη του κόμματος, του περιφερειακό σύμβουλο Βαγγ. Κατσακούλη και άλλους αποχωρούσα από το κτίριο της πρώην Ασφάλειας Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: