ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο παλμός και η μαζική συμμετοχή του λαού της Πάτρας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας έδωσε δυναμικό παρών στην πορεία των φοιτητικών συλλόγων και των σπουδαστών, μαθητών!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας με αφορμή την κινητοποίηση στο πλαίσιο του εορτασμού της εξέργερσης του Πολυτεχνείου, αναφέρει τα εξής: 

"Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τη μεγαλειώδη κινητοποίηση για την αναβίωση των αιτημάτων του πολυτεχνείου. Ο παλμός και η μαζική συμμετοχή του λαού της Πάτρας στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα ανατροπής της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης του μνημονίου. 

Οι φοιτητικοί σύλλογοι τα σωματεία της πόλης οι άνεργοι και οι μαθητές έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι οι μέρες αυτής της κυβέρνησης είναι μετρημένες. Άλλη μια φορά η προσπάθεια τρομοκράτησης του αγωνιζόμενου λαού της Πάτρας δεν κατάφερε να κάμψει το προδιαγεγραμμένο τέλος των μνημειακών πολιτικών.

Η συνέχιση της αντίστασης είναι ο μόνος τρόπος να μπλοκάρουμε όσα μας πνίγουν και καταστρέφουν το μέλλον μας , απαιτώντας μια ζωή με δικαιώματα ελευθερίες και αξιοπρέπεια.

Η αντίσταση στις πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης είναι μια μάχη όλων των πληττόμενων, συνεχής και καθημερινή. Τα ζωντανά κομμάτια της κοινωνίας και της νέας εργατικής τάξης παίρνουμε πάνω μας την υπόθεση της ίδιας μας της ζωής και συναντιόμαστε ξανά στο δρόμο στις 27 Νοέμβρη στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμια σωματεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: