ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πανηγυρίζουν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου οι Ιεροί Ναοί Αγίων Αγγέλων και Αγίου Μηνά Πατρών



Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου γιορτή των Αγίων Αγγέλων τελεί  την  ετήσια  πανήγυρη  ο  Ιερός  Ναός  του  Α'  Δημοτικού  Νεκροταφείου.

Το πρόγραμμα εορτασμού, έχει ως εξής:


Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 5 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και κήρυγμα από τον Αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο Πρωτοσύγγελου Ι.Μ. Πατρών – Καθηγούμενο Ι.Μ. Αγ. Πάντων Τριταίας.
Σάββατο 8 Νοεμβρίου 7-10 π.μ.: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Αρχιμανδρίτη π. Προκόπιο Κορδά.

Το απόγευμα της  ίδιας  ημέρας στις 4:30 μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση υπέρ υγείας και Θείας βοήθειας των πιστών.

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου γιορτή  του Αγίου Μηνά τελεί  την  ετήσια  πανήγυρη  ο  Ιερός  Ναός  του  Β'  Δημοτικού  Νεκροταφείου.

Το πρόγραμμα εορτασμού, έχει ως εξής:

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 11 π.μ.: Έξοδος Ιερής Εικόνας.
Το απόγευμα της  ίδιας  ημέρας στις 5:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και κήρυγμα από τον Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Παντελίδη.
Τρίτη 11 Νοεμβρίου 7 -10 π.μ.: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με Θείο κήρυγμα.
Το απόγευμα της  ίδιας  ημέρας στις 4:30 μ.μ.: Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση υπέρ υγείας και Θείας βοήθειας των πιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: