ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Βέλη Παπαντωνοπούλου κατά του Δήμου Πατρέων μέσω διαδικτύου για το κρούσμα ασιτίας στην 17χρονη

"Φοβάμαι την πείνα Θεέ μου!!!" είναι η διαχρονική επισήμανση, που στην μνημονιακή εποχή που ζούμε λαμβάνει διαστάσης τραγωδίας, με παιδιά να λιποθυμούν στις τάξεις των σχολείων τους!



Παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού προς αντιμετώπιση με συνδρομή του προς την πληγείσα οικογένεια


Παρέμβαση στο fb του πατρινού δημοσιογράφου Αχιλλέα Ροδίτη έκανε η πρώην Πρόεδρος του Kοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, επί δημαρχίας Δημαρά, Τασία Παπαντωνοπούλου, σχολιάζοντας το θέμα της 17χρονης μαθήτριας που λιποθύμησε προ ημερών από ασιτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς και για τη στάση του Δήμου. 

Γράφει η Τασία Παπαντωνοπούλου: 

«Πρέπει να ενημερώσω ότι ο Κοινωνικός Οργανισμός έχει συνάψει σύμβαση με τις σχολικές επιτροπές με ποσό 30.000 ευρώ προκειμένου να διαθέσουν αυτές αυτό το ποσό για δεκατιανό αυτή την σχολική χρονιά για να μην έχουμε τέτοια περιστατικά!! Το άφησα και αυτό παρακαταθήκη και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν υλοποιείται!!! Πρέπει σιγά-σιγά να ανοίγω το στόμα μου!!!!!!».

Σαφής η αιχμή για τη νέα δημοτική αρχή Πελετίδη. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη μας ότι η μεν οικογένεια αποφεύγει την δημοσιοποίηση του ζητήματος, για ευνόητους λόγους, ο δε Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ανταποκρίθηκε άμεσα μετά την ανάκυψη του θέματος και  προτίθεται να συμβάλει ώστε η οικογένεια να τύχη της ανάλογης συνδρομής σε σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σχολικά μαθήματα, είδη  ρουχισμού και κυρίως ψυχολογική υποστήριξη. Βεβαίως τίθεται το ερώτημα κατά πόσον αντιδρούν τα αντανακλαστικά των υπευθύνων του Κοινωνικού Οργανισμού, πλην όμως η βελτίωσή τους είναι θέμα εξοικείωσης με τις ακραίες καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Να σημειώσουμε ότι η περίπτωση με την 17χρονη μαθήτρια είναι το δεύτερο κρούσμα, καθώς τον παρελθόντα Μάρτιο σημειώθηκε ανάλογο σε μαθητή δημοτικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: