ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η «θλίψις» της ΔΗΜ.ΑΡ.


Τον πείραξε ο άκομψος τρόπος του Σαμαρά έναντι της ΔΗΜΑΡ το Σπύρο Λυκούδη, γραμματέα του Κόμματος κι όχι η διάλυση της χώρας κι ότι τα μέτρα που ετοιμάζουν θα εξαθλιώσουν πιο πέρα το λαό!

Του ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ

Αυτό ήταν λοιπόν. Ο κ. Σαμαράς φέρθηκε άκομψα στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο ΠΑΣΟΚ σπεύδοντας να δηλώσει ότι η διαπραγμάτευση τελείωσε ενώ αυτοί συνέχιζαν να σφυροκοπούν δανειστές, κερδοσκόπους και λοιπούς απατεώνες.
Εάν ο κύριος Λυκούδης το δήλωνε αυτό, ότι δηλαδή ήταν άκομψη η συμπεριφορά Σαμαρά, όσο ακόμη βρισκόταν στη ζεστή αγκαλιά του Συνασπισμού, το πολύ - πολύ να γελάγαμε κι εμείς και όσοι τον είχαν υπόψη τους και να έχανε το κόμμα μερικούς ακόμη σοβαρούς ψηφοφόρους.
Τώρα, ως γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ., είναι κάποιος. Και αυτό βρήκε να πει. Η μέθοδος τον ενόχλησε, όχι τα μέτρα με τα οποία μισθωτοί και συνταξιούχοι οδεύουν ολοταχώς στην εξαθλίωση.
Το σύνδρομο της Αντουανέτας ενδημεί εδώ και χρόνια και στην Ελλάδα. Το είδαμε με τους Ψαριανούς, Μαργαρίτηδες και λοιπούς που συναγελάζονται, σήμερα, με τους γενναίους τύπου Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη και, αύριο, ένας θεός ξέρει με ποιους (όλα για τη σωτηρία του συστήματος που το βάφτισαν «πατρίδα»).
Και όλοι μαζί, χέρι - χέρι όπως ο μέντοράς τους, θα πάνε να ψηφίσουν την άλλη Τετάρτη, σε ένα άρθρο, αυτά που κάποιοι απ’ αυτούς καταψήφισαν την περασμένη Τετάρτη...
Το γαρ πολύ της θλίψεως -λίγο είναι να χάνεις εξουσία, χρήμα, μπίρες;- γεννά, λένε, παραφροσύνη. Στη ΔΗΜ.ΑΡ. γεννά και καλούς τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: